Amazon.de üzerinden alınabilecek Gaming notebook tavsiyesi

Excel

Centipat
Daha fazla  
Amazon.de üzerinden Gaming notebook satın almak istiyorum ancak kararsızım bir taraftan iyi bir şey olsun istiyorum bir taraftan pahalı olmasın istiyorum. Birkaç model var aklımda tavsiye verirseniz sevinirim linkleri aşağıya ekliyorum:

Asus g17

MSİ SWORD

MSİ KATANA

Asus g16

ACER (Bu modelde satın aldıktan sonra 150 Euro para iadesi var bilginiz olsun

Not: Arkadaşlar biliyorum birçok kişi masaüstü tavsiye edecek ancak derslerimde de kullanma niyetim olduğu için notebook daha iyi olacaktır.

Eğer ucuz bir model alırsam belki yanında ekstra olarak 32 ekran bir Curved monitör alabilirim.

Bütçe ne kadar?
Çok zorlarsam 2000€ olur bütçe ancak tabi daha ucuz modeller ekonomik açıdan iyi olur. Oynasam csgo 2 valorant ve ETS gibi oyunlar oynarım sanıyorum ps5 olduğu için ağır oyunlar oynamam galiba ama yine de bilmiyorum. Dersler içinde kullanacağım ayrıca.

ASUS G16 kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat ekran kartından dolayı bir süredir mavi ekran hatası alıyorum.
O neden hocam sebebi nedir kronik arıza mı

Çok zorlarsam 2000€ olur bütçe ancak tabii daha ucuz modeller ekonomik açıdan iyi olur. Oynasam CS:GO 2 Valorant ve ETS gibi oyunlar oynarım sanıyorum PS5 olduğu için ağır oyunlar oynamam galiba ama yine de bilmiyorum. Dersler içinde kullanacağım ayrıca.

O neden hocam sebebi nedir kronik arıza mı?

Forumlarda herhangi bir kronik arıza görmedim fakat sürücü kaynaklı alıyorum sanırsam. Bluetooth kulaklık bağlamaya çalışırken veya ilk açıldığında veriyor mavi ekranı genelde. Bir kerelik oluyor fakat bir süre sonra sinir ediyor bilginize.

Çok zorlarsam 2000€ olur bütçe ancak tabi daha ucuz modeller ekonomik açıdan iyi olur. Oynasam csgo 2 valorant ve ETS gibi oyunlar oynarım sanıyorum ps5 olduğu için ağır oyunlar oynamam galiba ama yine de bilmiyorum. Dersler içinde kullanacağım ayrıca.
O bütçeye 5070 Ti ekran kartına sahip cihazlar bulmak mümkün.

O bütçeye 5070 Ti ekran kartına sahip cihazlar bulmak mümkün.

Onu gördüm hocam ancak işlemcisi ve ram i yüzünden iyi değil diyenler var ayrıca yeni çıktığı için sorunları olabilir diyor bir çok kişi

Hocam eğer dersler için yanımda taşırım diyorsanız hafif bir tercih yapabilirseniz daha iyi olur.
Taşırım her türlü hocam o önemli değil. Sadece yarı yolda bırakmasın yeter. Csgo 2 ve valorant oynayacağım boş zamanlarımda böyle donmasın bozulmasın yeter. iyi sistem isteyen oyunlar oynar mıyım bilmiyorum çünkü ps5de var evde

Onu gördüm hocam ancak işlemcisi ve ram i yüzünden iyi değil diyenler var ayrıca yeni çıktığı için sorunları olabilir diyor bir çok kişi
Laptop tarafında ben sıkıntı duymadım, gayet stabil çalışıyor şu an bu ekran kartları bu cihazlarda. İşlemcisi gayet iyi ve güçlü, iyi değil diyenlere güvenmeyin. İleride 30-40 Euro'ya RAM takviyesi yaparsınız zaten, çokta pahalı bir şey değil.

Laptop tarafında ben sıkıntı duymadım, gayet stabil çalışıyor şu an bu ekran kartları bu cihazlarda. İşlemcisi gayet iyi ve güçlü, iyi değil diyenlere güvenmeyin. İleride 30-40 Euro'ya RAM takviyesi yaparsınız zaten, çokta pahalı bir şey değil.
Tamamdır Hocam bu aklımın bir köşesinde kalsın pahalı modeller arasındaki ilk seçeneğim olabilir. Peki ucuzluk ve performans bakımından msi katana ve Acer nitro v16 serisine ne derdiniz? Msi sword da 1500 Euro bandında çok ucuz da değil pahalı da değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı