Merhaba. Türkiye'de 450 TL'den aşağıya satılmayan bu mikrofonu Amazon.de'de 252 TL'ye satan bir satıcı gördüm. Ürün sayfasında kargo ile ilgili bir şey yazmıyordu. Sepete ekleyip kargosu ne kadar tutacak diye baktım. İki kargo seçeneği sundu. Biri standart kargo (100 TL), diğeri öncelikli kargo (249 TL). Standart kargoyu seçtiğimde ürünün fiyatını 252 TL'den 212 TL'ye çekti. Mantıken toplam 312 TL oluyor. Toplam tutarı görmek için ilerledim, kredi kartı istedi. Girdim, daha sonra T.C. Kimlik Numarası'nı girmem gerektiğini söyledi. Sanırım gümrük işleri için. T.C. Kimlik yerine gelince dedim herhalde bu bana sormadan işlemi yapacak, ve çıktım sayfadan.
Bana mantıksız gelen şey 252 TL'ye satılan bir ürünün satın alma sayfasında nasıl 212 TL görünmesi oldu. Mantıken düşündüğümüzde kargo dahil Amazon'a 312 TL para vereceğim. Daha sonra bu ürün evime gelene kadar sürprizlerle karşılaşır mıyım, kapıda bir şeyler ödemem gerekir mi bunları soracağım. Yaklaşık 2 yıldır yurt dışından alışveriş yapmadım. Yaptığım zaman da vergiler 10 TL falan tutuyordu. Şu an bir yerde %18, bir yerde %20 falan yazıyor kafam karıştı gerçekten.
Bu mikrofonu bu mağazadan alan varsa da işlemler nasıl oluyor, vs. tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
Ürün linki:
Bana mantıksız gelen şey 252 TL'ye satılan bir ürünün satın alma sayfasında nasıl 212 TL görünmesi oldu. Mantıken düşündüğümüzde kargo dahil Amazon'a 312 TL para vereceğim. Daha sonra bu ürün evime gelene kadar sürprizlerle karşılaşır mıyım, kapıda bir şeyler ödemem gerekir mi bunları soracağım. Yaklaşık 2 yıldır yurt dışından alışveriş yapmadım. Yaptığım zaman da vergiler 10 TL falan tutuyordu. Şu an bir yerde %18, bir yerde %20 falan yazıyor kafam karıştı gerçekten.
Bu mikrofonu bu mağazadan alan varsa da işlemler nasıl oluyor, vs. tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.
Ürün linki:
Son düzenleyen: Moderatör: