Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donus yaptilar mi size
Hala bir gelişme yok malesef...
Aslında böyle büyük bir firmanın işe alım sürecinin bu kadar uzaması beni şaşırttı, ellerinde fazlasıyla kaynak varken 2 aya kadar süren bir işe alım süreci çok saçma...
Benim 7 kedim var onlara yetişmek için iş arıyorum yoksa resim vs devam ederdim bağımsız bir şekilde o yüzden elemannet'den Kiraz Depo Trendyol'a başvurdum ne kadar doğru bilmiyorum, WhatsApp üzerinden ve formal olmayan bir dilde konuşulması beni geriyor

Arama yapılmadıysa işe alım olmayabilir muhtemelen Amazon jobs doc a girin tebligat düşmediyse alınmamışsınız demektir.

Ben umidi kestim kismet degilmis demek ki size basarılar diliyorum

Bugün 1 ay oldu tam başvuru yapalı
Başka iş bakmam gerekiyor gibi...
Teşekkür ederim
İstanbul Ataşehir Metropol AVM de iş ilanlarına bakın veya kendiniz de gidip sorabilirsiniz. Bulvar 216 da sorabilirsiniz maaşı yüksek yabancıların geldiği sıkıntı çekmeyeceğiniz yerler barmen olarak alışmıştım çin restoranında maaşı ve ilgileri iyiydi

Depo veya daha çok insanlardan uzakta iş türlerinde çalışabilirim, pek iyi bir geçmiş olmadığı için evden bile çıkmıyorum aslında
Ama göz gezdiririm eğer uygun birşeyler varsa başvurunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…