Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donus yaptilar mi size
Hala bir gelişme yok malesef...
Gerçekten çok sıkıntılı ve uzun bir süreç global bir firma olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum beni bugün +44 ile başlayan numaradan tekrar arayıp ilk iş günü için daha sonra tekrar arayacaklarını söylediler tam olarak ne zaman ararlar bilgim yok umarım siz de daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız 🥲 ama eninde sonunda çağırıcaklarını tahmin ediyorum çünkü yazılanlardan anladığım kadarıyla sürekli personel alımı yapıyorlarmış bu arada size tavsiyem eğer mülakata katılırsanız işe alım süreci ile ilgili bilgi edinmeye çalışın daha sonradan çok fazla zorlanabiliyosunuz çünkü 🥲
Aslında böyle büyük bir firmanın işe alım sürecinin bu kadar uzaması beni şaşırttı, ellerinde fazlasıyla kaynak varken 2 aya kadar süren bir işe alım süreci çok saçma...
Benim 7 kedim var onlara yetişmek için iş arıyorum yoksa resim vs devam ederdim bağımsız bir şekilde 😄 o yüzden elemannet'den Kiraz Depo Trendyol'a başvurdum ne kadar doğru bilmiyorum, WhatsApp üzerinden ve formal olmayan bir dilde konuşulması beni geriyor 😭

Aslında böyle büyük bir firmanın işe alım sürecinin bu kadar uzaması beni şaşırttı, ellerinde fazlasıyla kaynak varken 2 aya kadar süren bir işe alım süreci çok saçma...
Benim 7 kedim var onlara yetişmek için iş arıyorum yoksa resim vs devam ederdim bağımsız bir şekilde 😄 o yüzden elemannet'den Kiraz Depo Trendyol'a başvurdum ne kadar doğru bilmiyorum, WhatsApp üzerinden ve formal olmayan bir dilde konuşulması beni geriyor 😭
Arama yapılmadıysa işe alım olmayabilir muhtemelen Amazon jobs doc a girin tebligat düşmediyse alınmamışsınız demektir.

Ben umidi kestim kismet degilmis demek ki size basarılar diliyorum😁

Bugün 1 ay oldu tam başvuru yapalı ✨
Başka iş bakmam gerekiyor gibi...
Teşekkür ederim 🌸
İstanbul Ataşehir Metropol AVM de iş ilanlarına bakın veya kendiniz de gidip sorabilirsiniz. Bulvar 216 da sorabilirsiniz maaşı yüksek yabancıların geldiği sıkıntı çekmeyeceğiniz yerler barmen olarak alışmıştım çin restoranında maaşı ve ilgileri iyiydi

İstanbul Ataşehir Metropol AVM de iş ilanlarına bakın veya kendiniz de gidip sorabilirsiniz. Bulvar 216 da sorabilirsiniz maaşı yüksek yabancıların geldiği sıkıntı çekmeyeceğiniz yerler barmen olarak alışmıştım çin restoranında maaşı ve ilgileri iyiydi
Depo veya daha çok insanlardan uzakta iş türlerinde çalışabilirim, pek iyi bir geçmiş olmadığı için evden bile çıkmıyorum aslında 😭
Ama göz gezdiririm eğer uygun birşeyler varsa başvurunum 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı