Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git gece gündüz vardiya çalış kaldır gotür asgari ücret 😑🥴🫤 =şimdi anladım neden herkesin çıktığını.
sıkıntı şu ki depo tuzla'da. ben ümraniye'deyim mesela servis götürüp getirecek beni ama her gün ekstra 1 saat çalışmak istesem servise binemeyeceğim 3-4 otobüsle dönüp 70-80 lira bayılacağım üstüne 2,5 saat yol çekeceğim. arabam da yok dolayısıyla ek mesai çok zor benim için. bakalım çalışma ortamı kötüyse 1 ay çalışıp çıkarım yapacak bir şey yok.

hayırlı olsun hocam. Nasıldı?
Amazon'u çok seviyorum, arkaplanda neler dönüyor bilmek isterim açıkçası.
Teşekkür ederim daha 1 hafta yerni bitti ve çok yorucu yaptığım iş reyonları dolaşıp ürün toplamak yani Picking. Gün boyu belki de 20 binden fazla adım atıp eğilip kalkıyorum. Aslında yürümeye alışık ve seven için güzel olabilir ama belli süre sonra ağrılar başladı bende. Bimmarketin 50 katı büyüklükte elinizde market arabasına bernzer iki kutuyla terminalin sizi yönlendirdiği rafa gidip ürünü okutup alıyorsunuz.

İşyeri neresi hocam tuzla mı ?
evet tuzla

Yarın teslim siparişim var beyler kim topluyor :)
aldın mı :D

Merhaba bende başvurdum.
Size geri dönmeleri ne kadar sürdü ve hangi vardiyada çalışıyorsunuz
valla 3 ayı buldu işe başlamam sanırım, 3 vardiya var 08.00-16.00, 16.00-00.00, 00.00-08.00

Agalar bende başvurdum başvurduktan sonra size mail atıyorlar oradan size uygun günü saati seçip telefonla mülakat randevusu alabiliyorsunuz. Aktif çalışan var mı sonrası için bize bilgi verebilecek? ne önerirsiniz bende Şokta çalışmakla Amazonda çalışmak arasında kaldım.
şokta kasiyer olarak mı? amazonda depo personeli olarak alım yapılıyor çünkü

pzt günü başlayacağım ben de. maaş mevzusuyla ilgili şöyle bir durum var websitede yazan 225 saate brüt 26.790tl bilgisi ek mesai+primlerle falan ortaya çıkan maaş. haftalık çalışma saati 45 saat; aylık 180 saate denk geliyor. yani primsiz, ek mesaisiz saatlik 113tl ücretle aylık asgari ücret gibi bir şey kazanıyorsunuz. ama konuyu açan arkadaş 22 gün için 14bin küsür tl almış 30 güne vurunca 19bin tl yapıyor. o günlerde bayram seyran bir şey mi vardı acaba da fazla ödeme yapmışlar anlamadım. neyse çalışmaya başlayınca güncellerim burayı.
hesap kesim tarihi ayın 12sinde yapılıyor ama maaş ayın sonunda alınıyor yani 12 günün maaşını ayın sonunda geri kalanını diğer ayın sonunda alıyorsun gibi saçma bir sistem var

sıkıntı şu ki depo tuzla'da. ben ümraniye'deyim mesela servis götürüp getirecek beni ama her gün ekstra 1 saat çalışmak istesem servise binemeyeceğim 3-4 otobüsle dönüp 70-80 lira bayılacağım üstüne 2,5 saat yol çekeceğim. arabam da yok dolayısıyla ek mesai çok zor benim için. bakalım çalışma ortamı kötüyse 1 ay çalışıp çıkarım yapacak bir şey yok.
servis olmadığını kim söyledi? şu anda mesaiye kalmadım ama servis olması gerek yoksa çok saçma

Vallahi 3 ayı buldu işe başlamam sanırım, 3 vardiya var 08.00-16.00, 16.00-00.00, 00.00-08.00

Hocam 3 ayı buldu derken başvurduktan 3 ay sonra mı geri dönüş yaptılar size? Niye bu kadar uzun sürüyor ki.

Teşekkür ederim daha 1 hafta yerni bitti ve çok yorucu yaptığım iş reyonları dolaşıp ürün toplamak yani Picking. Gün boyu belki de 20 binden fazla adım atıp eğilip kalkıyorum. Aslında yürümeye alışık ve seven için güzel olabilir ama belli süre sonra ağrılar başladı bende. Bimmarketin 50 katı büyüklükte elinizde market arabasına bernzer iki kutuyla terminalin sizi yönlendirdiği rafa gidip ürünü okutup alıyorsunuz.

evet tuzla

aldın mı :D

valla 3 ayı buldu işe başlamam sanırım, 3 vardiya var 08.00-16.00, 16.00-00.00, 00.00-08.00

şokta kasiyer olarak mı? amazonda depo personeli olarak alım yapılıyor çünkü

hesap kesim tarihi ayın 12sinde yapılıyor ama maaş ayın sonunda alınıyor yani 12 günün maaşını ayın sonunda geri kalanını diğer ayın sonunda alıyorsun gibi saçma bir sistem var

servis olmadığını kim söyledi? şu anda mesaiye kalmadım ama servis olması gerek yoksa çok saçma
Kolaylıklar dilerim hocam. Fiziksel açıdan yorucu bir işe benziyor. Teşekkür ederim bilgi için.

Pazartesi günü başlayacağım ben de. Maaş mevzusuyla ilgili şöyle bir durum var web sitede yazan 225 saate brüt 26.790TL bilgisi ek mesai+primlerle falan ortaya çıkan maaş. Haftalık çalışma saati 45 saat; aylık 180 saate denk geliyor. Yani primsiz, ek mesaisiz saatlik 113TL ücretle aylık asgari ücret gibi bir şey kazanıyorsunuz. Ama konuyu açan arkadaş 22 gün için 14bin küsur TL almış 30 güne vurunca 19bin TL yapıyor. O günlerde bayram seyran bir şey mi vardı acaba da fazla ödeme yapmışlar anlamadım. Neyse çalışmaya başlayınca güncellerim buray.

Sıkıntı şu ki depo Tuzla'da. Ben Ümraniye'deyim mesela servis götürüp getirecek beni ama her gün ekstra 1 saat çalışmak istesem servise binemeyeceğim 3-4 otobüsle dönüp 70-80 lira bayılacağım üstüne 2,5 saat yol çekeceğim. Arabam da yok dolayısıyla ek mesai çok zor benim için. Bakalım çalışma ortamı kötüyse 1 ay çalışıp çıkarım yapacak bir şey yok.

Mesaiye kalanlara servis vardır ya öyle iş mi olur mesaiden aldığım parayı yola mi vereceğim? Bu arada bende dün başvuru yaptim. Tahmini ne zaman dönerler.

Teşekkür ederim daha 1 hafta yerni bitti ve çok yorucu yaptığım iş reyonları dolaşıp ürün toplamak yani picking. Gün boyu belki de 20 binden fazla adım atıp eğilip kalkıyorum. Aslında yürümeye alışık ve seven için güzel olabilir ama belli süre sonra ağrılar başladı bende. Bimmarketin 50 katı büyüklükte elinizde market arabasına bernzer iki kutuyla terminalin sizi yönlendirdiği rafa gidip ürünü okutup alıyorsunuz.

Evet tuzla.

Aldın mı :D

Vallahi 3 ayı buldu işe başlamam sanırım, 3 vardiya var 08.00-16.00, 16.00-00.00, 00.00-08.00

Şokta kasiyer olarak mı? Amazon'da depo personeli olarak alım yapılıyor çünkü.

Hesap kesim tarihi ayın 12'sinde yapılıyor ama maaş ayın sonunda alınıyor yani 12 günün maaşını ayın sonunda geri kalanını diğer ayın sonunda alıyorsun gibi saçma bir sistem var.

Servis olmadığını kim söyledi? Şu anda mesaiye kalmadım ama servis olması gerek yoksa çok saçma.

Merhaba ben yarın başlıyorum servis nasıl oluyor onu anlayamadım Amazon'un sitesinde yazan konumlardan mı geçiyor yoksa biz gruba kendi yakın olduğumuz konumu mu yazıyoruz bir de departmanı neye göre seçiyorlar son olarak yemeğe kahvaltı dahil mi yoksa sadece öğle yemeği mi?

hayırlı olsun hocam. Nasıldı?
Amazon'u çok seviyorum, arkaplanda neler dönüyor bilmek isterim açıkçası.
Bir espirisi yok isme aldanma bosa cogu depo isi yapan yerlerle ayni muamale gireceksen baska yere gir en azindan yan hak alirsin burada o da yok maas olarakta 26 bin diyip duruyolar ama brut kazanc o

Mail attılar benim başvuru kabul olmamış. Yaştan kabettim herhalde. Herkes için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı