Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Telefon yasak işi cidden var mı ya? Bende başvurmayı düşünüyordum ancak yazılanlardan sonra vazgeçtim

Peki telefonlar nereye bırakılıyor? Bir de haftasonuna sürekli vardiya koyuyorlar mıydı?

Peki telefonlar nereye bırakılıyor? Bir de hafta sonuna sürekli vardiya koyuyorlar mıydı?

Kişisel dolaplara bırakılıyor.
Bende cumartesi tatildi pazar çalışıyordum bazıları da cumartesi çalışıyordu pazar tatil oluyordu bunun dışında ekstra bir bilgim yok.

Kişisel dolaplara bırakılıyor.
Bende cumartesi tatildi pazar çalışıyordum bazıları da cumartesi çalışıyordu pazar tatil oluyordu bunun dışında ekstra bir bilgim yok.
Usta benim işe alımım tamamlandı ama Başlangıç Tarihi Bekleniyor yazıyo fakat 1 haftadır bekledim ve forumdaki yorumlardan kararımdan ötürü vazgeçtim bu işten Getir deposuna başlayacağım yarın asgari ücret + ssk + sağlık sigortası + yemek kartı avantajı varmış zaten evimden 2 km yakınlıkta Amazon 13 km uzaklıktaydı evimden. Çokta kurcalamamak lazım hayırlısı olsun agalar.

Getire nasıl başvuru yapılıyor

Hayırlı olsun.

Amazon'dan red yiyen tek insanım galiba. Lise mezunuyuz diye mi beğenmediler ne oldu anlamadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…