Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

• Çalışma şartları: Benim çalıştığım departman çok sesli bir yer. Bir zaman sonra çok baş ağrıtıyor ve sürekli ağır kutular vs. kaldırıp indirmek yorucu oluyor ve sağlık açısından sakıncalı bence.

• Uzak bir konumda bulunması.

• Verilen maaşın böyle bir yer ve şirket için yetersiz olması ve maaş kesim günü ayın 12. günü olduğu için eksik maaş yatması. Ben 1 ay çalışmadım ama bununla ilgili çok şikayet oluyordu çalışanlardan.

• Ben işe girmeden önce bazı fırsatlara aldanarak girdim. Bunlardan birisi çalışan indirimi kesinlikle büyük bir aldatmaca. Yıllık 100 dolar ama tek seferde kullanılamıyor, sadece %10'u kullanılabiliyor. Tamamı sadece yüksek ücretli ürünlerde kullanılabiliyor, böyle olunca da pek bir anlamı kalmıyor.

• Depoya telefon ile girilemiyor.

• Güvenlik düzeyi çok abartılı, çalışana güven sıfır. Bununla ilgili detayları yazmak ne kadar doğru olur bilmediğimden yazmıyorum.

• Vardiya sistemi çok sıkıntılı bana göre, özellikle gece vardiyası.

Ve bunun gibi birkaç dezavantaj yüzünden ayrıldım.

Telefon yasak işi cidden var mı ya? Bende başvurmayı düşünüyordum ancak yazılanlardan sonra vazgeçtim

Peki telefonlar nereye bırakılıyor? Bir de haftasonuna sürekli vardiya koyuyorlar mıydı?

Peki telefonlar nereye bırakılıyor? Bir de hafta sonuna sürekli vardiya koyuyorlar mıydı?

Kişisel dolaplara bırakılıyor.
Bende cumartesi tatildi pazar çalışıyordum bazıları da cumartesi çalışıyordu pazar tatil oluyordu bunun dışında ekstra bir bilgim yok.

Kişisel dolaplara bırakılıyor.
Bende cumartesi tatildi pazar çalışıyordum bazıları da cumartesi çalışıyordu pazar tatil oluyordu bunun dışında ekstra bir bilgim yok.
Usta benim işe alımım tamamlandı ama Başlangıç Tarihi Bekleniyor yazıyo fakat 1 haftadır bekledim ve forumdaki yorumlardan kararımdan ötürü vazgeçtim bu işten Getir deposuna başlayacağım yarın asgari ücret + ssk + sağlık sigortası + yemek kartı avantajı varmış zaten evimden 2 km yakınlıkta Amazon 13 km uzaklıktaydı evimden. Çokta kurcalamamak lazım hayırlısı olsun agalar.

Usta benim işe alımım tamamlandı ama Başlangıç Tarihi Bekleniyor yazıyo fakat 1 haftadır bekledim ve forumdaki yorumlardan kararımdan ötürü vazgeçtim bu işten Getir deposuna başlayacağım yarın asgari ücret + ssk + sağlık sigortası + yemek kartı avantajı varmış zaten evimden 2 km yakınlıkta Amazon 13 km uzaklıktaydı evimden. Çokta kurcalamamak lazım hayırlısı olsun agalar.
Getire nasıl başvuru yapılıyor

Usta benim işe alımım tamamlandı ama başlangıç tarihi bekleniyor yazıyor fakat 1 haftadır bekledim ve forumdaki yorumlardan kararımdan ötürü vazgeçtim bu işten getir deposuna başlayacağım yarın asgari ücret + SSK + sağlık sigortası + yemek kartı avantajı varmış zaten evimden 2 km yakınlıkta Amazon 13 km uzaklıktaydı evimden. Çok da kurcalamamak lazım hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun.

Amazon'dan red yiyen tek insanım galiba. Lise mezunuyuz diye mi beğenmediler ne oldu anlamadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı