Gebzedeki hepsi ve Trendyol depoları dönemlik öğrenci çalıştırırdı birkaç kez gitmiştim, 12 saat çalışma vardi ve acayip biçimde kaytarma da yapanlar oluyordu. Bana kasaların yanında kalan fazla malları toplayıp kargoya çıkarma işi verilmişti 5 dk bile kaybolamıyordum ama ürün toplayan çocuklar market arabası alıp katlar arası saatlerce boş boş geziyordu.
Ayrıca herhalde öğrenci olduğum için bullying yapar geçeriz diye düşünen 1 çalışan ve şefiyle çata çat tartışmıştım, en yoğun yerde beni tek çalıştırıp bir de peşime bir işçi takılıp sürekli 'çabuk ol' diyen adama da sabretmiştim, en son dayanamayıp 'sen kimsin bana talimat veriyorsun?' diye çıkışıp herkesin önünde küçük düşürmüştüm, hemen koşup şef kadına beni ispiklemişti. O kadın da beni transpalet çekme bölümüne yollamakla tehdit etmişti en sevdiğim iş, seve seve yaparım deyince bön bön bakmıştı. Orada ben şefle tartışırken kenarıdan bu kızdığım çalışan da çaktırmadan dinliyordu ama kadını bile rezil ettiğimi görünce adam uzaklaşmıştı. Tartışmamızı başka bir şef ve öğrencilerin başındaki kız da duymuştu ama haklı olduğum için kimse bir şey diyememişti, o gece de kadın wp grubuna mesaj atıp gece vardiyesine geçtiğini (alındığını) söylemişti.
Hiçbir koşulda hakkınızı yedirmeyin, 3 kişinin yapacağı işi tek başıma bana yaptırmaya çalıştılar, yetmedi peşime1 işçi koyup beni takip ettirip sürekli bana talimatlar yağdırdılar, yetmedi ben kan ter içinde 12-15 kasadan mal toplamaya çalışırken kadın şef hala "yavaşsın, ortalığı da düzenle" dedi, en son 'hayırdır, ne oluyor?" diye çıkışınca da 'Yavaş olduğum için peşine işçi taktım' diye bir açıklama yaptı. Kralı gelse iş yerinde peşinize işçi takamaz, sizi takip edemez. Bu konuda haklarımı gayet iyi bildiğim için ikisini de oraya gömmüştüm.
Ben bu işte sadece 1 kez, ilk girdiğim gün farkında olmadan kaytarmıştım. 30 dk lık Yemek molasını 1 saat sanıp 45-50 dk oturmuştum, wp grubuna mola ne zaman bitiyor diye sorunca molanın olmadığını anlamıştım, belki de o şef kadın bana oradan kafayı takmıştı ama keşke oğlu yaşında birisi olarak kendisini bu kadar rezil ettirecek kadar şansını zorlamasaydı.