Amazon deposunda çalışılır mı?

Bu konu size yardımcı olucaktır.

Eki Görüntüle 2213633

Burada yazanların hepsi doğru mu hocam? Ve tuzlada mısınız sizde.
Evet tuzladayım. Verdikleri net tutar 22 bin. 6 gün çalışma var. 3 vardiya var. 2 ayrı bölüm var. inbound ve outbound mal girişi ve çıkışı olarak 2 ye ayrılıyor. inbound bölümünde 2 vardiya var outbound bölümünde 3 vardiya var. ben inbound bölümündeyim ama depolarda önemli olan outbound bölümüdür. sürekli diğer bolumlere desteğe gidiyoruz

Çalışmadım fakat basit olacağını sanıyorum. Kutulama işleri vs. makinalar tarafından yapılıyor diye biliyorum.
Hiçbirşey Makinalar aracılıgıyla yapılmıyor.

Ben kendim orada çalışan biri olarak söylüyorum, Başka Seçeneğiniz yoksa eğer tercih edilecek bir yer. Amazon ismi insanları aldatıyor, benide altattığı gibi. Müşteriye olan hassasiyetin %1'i bile çalışanlarına verilmiyor.
Hocam pek yok.Birkaç sorum olucaktı işe başlarken eğitim veriliyor mu? ekipman vesaire kullanıyor musunuz(el terminali gibi)ve mobbing var mı?

Hocam pek yok. Birkaç sorum olacaktı işe başlarken eğitim veriliyor mu? Ekipman vesaire kullanıyor musunuz(el terminali gibi)ve mobbing var mı?

Mobbing olmayan yer yoktur gibime geliyor benim nedense.

Bu konu size yardımcı olucaktır.
Bu konunun hepsini okudum.Yinede teşekkürler...

Hocam pek yok.Birkaç sorum olucaktı işe başlarken eğitim veriliyor mu? ekipman vesaire kullanıyor musunuz(el terminali gibi)ve mobbing var mı?
Hayır mobbing söz konusu değil. şu şekilde değil, Hiçbir yönetici sizi sözlü bir şekilde kırıcı hakaret edici şekilde konuşamaz. Zaten şirketin en güzel tarafı bu. El terminali var evet, scanner dediğimiz cihaz var toplama ve stow(raflara ürün yerleştirme) yaparken kullandıgımız, bu cihazlara yöneticiler mesaj gönderebiliyor. hızlı olalım vs vs gibisinden. bu mesajlar biryerden sonra can sıkıcı olabiliyor.

2 Gün eğitim veriliyor. ve belli aralıklarla başka bölümlere eğitim almaya gidiyorsunuz, ve oralarda çalışma yetkisine sahip oluyorsunuz. önümüzde prime dönemi var temmuz ayında. Çok yoğun olacagı için eleman arıyorlar. Alınan elemanların hemen hemen hepsine yakını işi bıraktıgı için, Amazonda işe alım hiç durmuyor :D

Kötü olan tarafları, İş gerçekten yorucu, yemekler kötü. Verilen ücret kötü. mahalle marketinde çalışsanız dahi aynı parayı alıyorsunuz zaten. çalışma günü 6 gün çok uzun. ve 3 vardiya.

Hayır mobbing söz konusu değil. şu şekilde değil, Hiçbir yönetici sizi sözlü bir şekilde kırıcı hakaret edici şekilde konuşamaz. Zaten şirketin en güzel tarafı bu. El terminali var evet, scanner dediğimiz cihaz var toplama ve stow(raflara ürün yerleştirme) yaparken kullandıgımız, bu cihazlara yöneticiler mesaj gönderebiliyor. hızlı olalım vs vs gibisinden. bu mesajlar biryerden sonra can sıkıcı olabiliyor.

2 Gün eğitim veriliyor. ve belli aralıklarla başka bölümlere eğitim almaya gidiyorsunuz, ve oralarda çalışma yetkisine sahip oluyorsunuz. önümüzde prime dönemi var temmuz ayında. Çok yoğun olacagı için eleman arıyorlar. Alınan elemanların hemen hemen hepsine yakını işi bıraktıgı için, Amazonda işe alım hiç durmuyor :D

Kötü olan tarafları, İş gerçekten yorucu, yemekler kötü. Verilen ücret kötü. mahalle marketinde çalışsanız dahi aynı parayı alıyorsunuz zaten. çalışma günü 6 gün çok uzun. ve 3 vardiya.
Kaç saat çalışıyorsunuz peki ? 10'dan az mı.

Hocam peki bu el terminali denen şeyi öğrenmek zaman alıyor mu yoksa kolay barkod felan mı okutuyoruz sadece?
Anladığım kadarıyla yeri geldiğinde paketleme yeri geldiğinde ürün yerleştirme, taşıma gibi alanlarımız oluyor.
Paketleme yapmak zor mu ya da ürünü yerleştireceğimiz yerler gözle görülür yerler mi(arayıp bulma gerektirmeyen)

Kusura bakmayın hocam biraz fazla soru soruyorum ama bir işe başlamadan aklımdakilerin yanıtlarını almazsam ağır bir şekilde stresleniyorum.Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı