Amazon ekran kartı ücretinin iadesinin gecikmesi

Flakel

Kilopat
Arkadaşlar ekran kartı iade ettim, 11 Nisan saat 12'de ellerine ulaştı. Maksimum 72 saat içinde para iadesi yapılır dediler ama bugün 5. gün ve hala iade yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda da sürekli yarın yarın deyip duruyorlar. Dünde yarın demişlerdi. Bu durum başına gelen oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 7-10 iş günü içerisinde bankanıza bağlı olarak iade gerçekleşiyor.
Hocam konu bankaya gitmedi. Amazon bankaya iadeyi yapmadı. Hala bekliyorum amazonu aradım şimdide pazartesi diyorlar. 8 gün normal gelmedi bana amazonun bankaya iadesi için.
Onlar bankaya iade ediyor, senin bankan sana iade etmesi lazım.
Hocam konu bankaya gitmedi. Amazon bankaya iadeyi yapmadı. Hala bekliyorum amazonu aradım şimdide pazartesi diyorlar. 8 gün normal gelmedi bana amazonun bankaya iadesi için.

Hocam konu bankaya gitmedi. Amazon bankaya iadeyi yapmadı. Hala bekliyorum Amazon'u aradım şimdi de pazartesi diyorlar. 8 gün normal gelmedi bana Amazon'un bankaya iadesi için.

Hocam konu bankaya gitmedi. Amazon bankaya iadeyi yapmadı. Hala bekliyorum Amazon'u aradım şimdi de pazartesi diyorlar. 8 gün normal gelmedi bana Amazon'un bankaya iadesi için.

İade ederler benim 2 ay sonra kur farkından dolayı değişen ücreti kapattırdığım kredi kartına iade etmişler, para çok lazımsa süreç gecikebilir belki biraz ama paran iade olur.

Kartınızda bir problem mi gördüler acaba iadeyi onaylamadılar? Eksik veya hasarlı almış olmasınlar? Bu kadar uzun sürdüğünü görmedim ben de daha önce.

Merhaba iade durumun nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı