Amazon Evga GTX 970 SSC Kartları

Oldu ki gümrüğe takıldı. AB üyesi ülkeler için %18 olmayan ülkeler için %20 vergi ödersiniz (dolar üstünden ve kargo dahil olmayacak şekilde) yani atıyorum 500$ alışveriş yaptınız gümrüğe takıldı ve aldığınız ürün AB üyesi bir ülkeden değil 100$ vergi verirsiniz ve ürününüzü alırsınız.

Hocam FTW + ürünün Evga tarafından satılanı tükenmiş farklı bir satıcının linki gözüküyor. Zaten farklı bir satıcıdan almayın şuan FTW versiyonunu alabilirsiniz. Birkaç gün beklerseniz belki stoklara girer FTW+ versiyonu.

Evga 3 yıl uluslararası garanti sunuyor. Vergi dahil 1159 liraya denk geliyor, gümrükte kalmaz vergisini Amazon ödüyor. Boş, bilinçsiz, yanlış bilgilendirme içeren yorum atmayın.
150 tl ucuz olsun diye 1 ay bekleyecekseniz saygı duyarım. Her markada uluslararası garanti yok.

Ben kulaklık aldım 2 haftada geldi Samsunda yaşamama rağmen. Evga uluslararası garanti sunuyor. Araştırabilirsiniz.

Merhaba,

verdiğim ürünler gelmiş bulunmaktadır, toplam Mause PAd, Ekran Kartı, Kulaklık = 622 dolar aldım gümrük dahil dolar kuru 2.64'dü. 1Hafta içerisinde UPs ile geldi.

Resmi; şuana kadar aldığım ürünleri ekledim resme.

1891592_10207705255818071_2918482225515319063_o.jpg

Anakart yurtdışından gelmez onu türkiyeden aldınız sanırım. Hayırlı olsun. Yakın zamanda oyun testlerini, overclock değerlerini ve coil whine olup olmamasını söyleyebilirseniz çok sevinirim bende almayı düşünüyorum aynı kartı.

Anakart yurtdışından gelmez onu türkiyeden aldınız sanırım. Hayırlı olsun. Yakın zamanda oyun testlerini, overclock değerlerini ve coil whine olup olmamasını söyleyebilirseniz çok sevinirim bende almayı düşünüyorum aynı kartı.

Anakarttıda yurt dışından aldım, 3. party bi satıcıdan gelip gelmediği hakkında bilgim olmadığı için hiç düşünmeden satın aldım. Fiyat olarak 200 dolardı aldığım zaman ve 90 TL'de gümrük ödeyerek satın aldım tam olarak 1 ayda.

Chool While sorunu ile karşılaşmadım ama etkin bir kullanılm sağlıyamıyorum şuan ekran kartı üzerinde, arayüz programlarını temin edemediğim için Cd-Ryter'ım olmadığı için çıkan cd üzerinden program kuramıyorum.

Anakartım şu şekilde ; resmi ekte

Dosya Ekleri

• h1.PNG
    h1.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 275
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı