Yaklaşık yarım saat önce Amazon Germany'den mouse pad siparişi verdim fakat birkaç dakika önce ürünün iptal edildiğini gördüm. Neden siparişim iptal edildi?
Hocam e postanızı kontrol edin mutlaka neden iptal olduğuyla ilgili mail gelmiştir, gelmemişse müşteri temsilcisine ulaşın.
Bakmıştım, size de atayım gelen maili:E-postanızı kontrol edin, sebebi yazar. Muhtemelen ödeme gerçekleşmemiştir.
Yeniden sipariş vermeyi denediniz mi?Aynı satıcıdan bende tefal tava almıştım iptal edilmişti. Müşteri hizmetleri de denedi iptal olunca kayıt açmıştı. Bir sonuç çıkmadı.
Bu durumda Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanız en doğru seçenek gibi duruyor.Bakmıştım, size de atayım gelen maili:
Maalesef aşağıda detayları verilen ürüne/ürünlere ilişkin siparişinizin Amazon Germany adlı satıcı tarafından iptal edildiği bilgisini üzülerek sizinle paylaşmak durumundayız.
Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
İptal edilen sipariş için ödediğiniz tutar, siparişi verirken kullandığınız ödeme aracına iade edildi.
Çoğu durumda para iadesi gönderildikten sonra kartı veren banka, tutarı 7-10 gün içinde hesabınıza gönderir.
Yeniden sipariş vermeyi denediniz mi?
Daha önceden yaşayan varsa diye konu açtım. Müşteri hizmetlerinden destek alabileceğimi biliyorum.Biz nereden bilelim dostum? Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsin.
Tamamdır teşekkürler.Bu durumda Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanız en doğru seçenek gibi duruyor.
ENDGAME GEAR MPC450 Cordura® Oyun Fare Altlığı - 45x40 cm - CORDURA® Kumaş - Kaymaz - Gizli Sürüm - siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08V4VK55N/ref=cm_sw_r_cp_api_i_MT5MEN6YQGQD4F67VFR6Aldığınız ürünün linkini verebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.