Amazon Germany'den alınan AK-620 iade edilir mi?

Daha fazla  
Amazon Germany'den AK-620 aldım, termal macununu vs. Kullandım biraz. Ama 7600X soğutmaya yetmedi. Son iade günüm 29 Nisan. İade edebilir miyim, süreç nasıl olur? Sıvı soğutma almaya karar verdim. Hemen iade kodu verirler mi?

Hangi macunu kullandın?
Kendi macununu.

O soğutucu 7600x'i nasıl soğutmaya yetmedi ilginç.
Hocam sonuçları paylaşayım. Soğutmuyor ben anlamadım ki 2 sefer denedim. Sıvı soğutma ile arkadaşlar daha iyi performans alıyor.

Edebilsen bile etik olmaz. 😔
Aynı satıcıdan L720 alacağım.

Montajında hata vardır. Soğutmaması mümkün değil.
Bunun bir montaj videosu yok mu nasıl hata olabilir ki? Tekrar deneyelim montaj yapmayı.

Dosya Ekleri

• befe2.png
    befe2.png
    115 KB · Görüntüleme: 43
  • cinebench 23.png
    cinebench 23.png
    52,8 KB · Görüntüleme: 46
  • cpu z .png
    cpu z .png
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
  • cpu z 2 - Kopya.png
    cpu z 2 - Kopya.png
    216,3 KB · Görüntüleme: 41
  • valo 2.png
    valo 2.png
    126,1 KB · Görüntüleme: 48
BIOS üzerinden PBO curve -30 verip deneyim derim.

AK620'nın o işlemci, aşırı rahat bir şekilde soğutması gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS üzerinden PBO curve -30 verip deneyim derim.

AK620'nın o işlemci, aşırı rahat bir şekilde soğutması gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim. Performans düşüyordu dün voltage vs. ayarları yaptık. PBO curve -30 ile bile 70 dereceleri geçtim. BF 5. bana gelen işlemcinin slikonu mu kötü şans eseri bilmiyorum? Ama %100 fan hızı çalışıyor o kadar gürültülü ki. Bu arada battfield yukarıda 75 gözüküyor ama Alt Tab yapınca orada 3 derece düştüğünü belirteyim. Full fan 78 derece yüksek geldi ki daha yaz aylarında bile değiliz. Bu kadar sesli çalışması beni rahatsız ediyor yani belki başkasını etmez.

Denedim. Performans düşüyordu dün voltage vs. ayarları yaptık. PBO curve -30 ile bile 70 dereceleri geçtim. BF 5. bana gelen işlemcinin slikonu mu kötü şans eseri bilmiyorum? Ama %100 fan hızı çalışıyor o kadar gürültülü ki. Bu arada battfield yukarıda 75 gözüküyor ama Alt Tab yapınca orada 3 derece düştüğünü belirteyim. Full fan 78 derece yüksek geldi ki daha yaz aylarında bile değiliz. Bu kadar sesli çalışması beni rahatsız ediyor yani belki başkasını etmez.

Altında jelatini vs varsa çıkardınız unutmadınız değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı