Amazon Güvenilir mi?

249873

Kilopat
Başlık biraz klişe ama kusura bakmayın. Arkadaşlar Xbox 9. nesil Controller alacağım Amazon'dan almayı düşünüyorum ancak biraz korkuyorum bozuk çıkarsa vs gibi sebeplerden. Alternatif Vatan ve MediaMarkt var. Sizce hangisi daha iyidir. Amazon'da 12 taksitle alabilirim vatan da falan 4 :(

Başlık biraz klişe ama kusura bakmayın. Arkadaşlar Xbox 9. nesil Controller alacağım Amazon'dan almayı düşünüyorum ancak biraz korkuyorum bozuk çıkarsa vs gibi sebeplerden. Alternatif vatan ve MediaMarkt var. Sizce hangisi daha iyidir. Amazon'da 12 taksitle alabilirim vatan da falan 4 :(

Eğer Amazon'da varsa ve her yerden daha pahalı olsa bile alırım Amazon bambaşka bir yer.

Amazon güvenilir ama Amazon'daki satış yapan diğer satıcılar ne kadar güvenilir o bilinmez. Yani sonunda sen bir şekilde hakkını alırsın fakat ne kadar uğraştırırlar onu bilemem. Ben özellikle satıcısı Amazon olan ürünleri tercih ediyorum çünkü satıcı Amazon ise en ufak sorun yaşayınca çözüyorlar. Geçen ay bir çay makinesi almıştım yaklaşık 3 hafta ben de durdu, 7-8 kere çay yaptım, fakat alt tarafında bir plastik kokusu vardı bir türlü geçmiyordu ben de iade ettim, adamlar tık diye parayı yatırdı hesabıma en ufak pürüz çıkarmadılar, bazen ürünü geri göndermeme gerek kalmadan paramı yatırdılar.

Çok sağ olun cevaplarınız için peki sorun olursa iade süreci nasıl işliyor. Kutulama ve gönderme vs. önceden bilgim olursa daha iyi olur.

Eğer verdikleri ürün bozuk ise iade talebi oluşturuyorsunuz bozuk olduğu için ürünü sizden almadan yeni ürünü gönderiyorlar ama ürünü geri isterlerse yapmanız gereken şey size verdikleri kargo firması ve kargo numarası ile o ürünü kargo firmasına vermek gerisi Amazon'un işi. Bozuk olma ihtimali çok düşüktür düşünmeden Amazon'dan alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı