Elektronik Amazon-hepsiburada Z490 anakart indirimleri

Tek ucuz gördüğüm bu, diğerleri aynı gibi geldi bana.

Tek ucuz gördüğüm bu, diğerleri aynı gibi geldi bana.

Aksine, A-Pro sürekli o fiyata düşüyor. Ben Asus Strix (H/F/E serileri) ve Tomahawk'ı uzun süredir takipteyim, 1800'den aşağıda görmemiştim Tomahawk fiyatını, 1600'den aldım az önce. Asus Z490-H ise 2250'den aşağıda görmüyordum, 2050 olmuş. Biraz daha düşmüş olsa onu alacaktım hatta ama Tomahawk gördüğüm kadarıyla çok daha iyidi her açıdan, onu tercih ettim. Yarın bir de Gaming Gecesinde bakalım, güzel bir şey düşerse oradan farklısını alıp, eldekini açmadan iade.

1800'den aşağıda görmemiştim Tomahawk fiyatını, 1600'den aldım az önce.
Pahalı almışsın, burada Tomahawk 130 TL daha ucuz.

Pahalı almışsın, burada Tomahawk 130 TL daha ucuz.
Attığınız ürün B550. Benim satın aldığım Z490. :)

Teşekkür ederim, aynen öyle düşünüyorum. Şahsen eğer bu indirim olmasaydı 2. el satan birisinden 1600TL'ye satın alacaktım, ilaç gibi geldi.

Almayı düşünen var ise son 2 stok kalmış kaçırmasın.
Toplama alsaydım anında alıp. İ7 10700K ile 5.3 GHz geçinirdik. Sıvı soğutmayla.

Toplama alsaydım anında alıp. İ7 10700K ile 5.3 GHz geçinirdik. Sıvı soğutmayla.
Ben biraz ilerisi için aldım. Eğer uygun çıkarsa 11. nesilden bir işlemci çakacağım, olmazsa güzel bir 10700K düşürünce yoluma bakacağım.
Şimdilik yoldaşım 10500 olacak :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı