Amazon,İ-parcel kargo sorunu

WhenWeskWon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 17 Eylülde amazon'dan Logitech G430 siparişi verdim, 21 eylülde kargoya verdildi. 23 eylülde i-parcel'e teslim edildi. Kargo ondan sonra hiçbir güncelleme yapılmadı. Takip sisteminde, kargo pts'de sisteminde de takip edilemiyor, kaybolmuş olma ihtimali var mıdır?
Amazon desteğine yazdiğimda daha 20 gün olmamiş. 7 ekime kadar gelmezse ilgileniriz dediler.
aaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etme kargon Almanya üzerinden gelecek. Kargon Almanya/Köln geldiğinde maksimum 2 gün içinde eline ulaşır. Benim elime 10 gün de ulaştı.

Dosya Ekleri

• ip.png
    ip.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 461
Öncelikle merhaba cevabiniz için teşekkür ederim, son durum böyle ne zaman elime ulaşır

Dosya Ekleri

• upload_2016-9-29_12-36-48.png
    upload_2016-9-29_12-36-48.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 460
Kargon bir müddet Edison'da kalacak. Oradan Philadelphia Uluslararası Havaalanı üzerinden Almanya'ya gidecek. Almanya'dan da Türkiye'ye gelmesi maksimum 2 iş günü sürüyor. Türkiye'ye indiğinde gümrük problemin yoksa hemen aynı gün elinde oluyor.

Kargo bana UPS ile geldi. 2 Gün içinde eline ulaşır kargo merak etme.

Merhaba hocam aynı sorun bendede var 3ünde i parcele verilmiş olan kargom 17 güncelleme almadı i parcele e mail attım kaybolmuş dedi amazon ile görüşün dedi görüştüm 23üne kadar bekleyin daha sonra ilgileniriz dediler daha sonrada 15 marta kadar kesin elinize gecer dedler?

Dosya Ekleri

• kıo.png
    kıo.png
    52 KB · Görüntüleme: 301
@KeremTK hocam merhaba, Amazon'un kendisinden kutulu bir oyun sipariş etmiştim. Kargo bilgilerine baktığımda en son bilgi uçaktan kalktığı yazıyordu. 16 Şubattan beri hala Türkiye'ye iniş yapmamış. 2 gündür yani. Normal mi? Ne zaman iniş yapar Türkiye'ye? PTS'den takibini yaptığımda ''Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor'' yazıyordu.

Dosya Ekleri

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 204
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı