Çözüldü Amazon iade satıcı switch eksik geldi diyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

roboxgamer333

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060/ryzen 5 5600/ddr 4 16gb ram
Arkadaşlar Amazon'dan Aula F75 almıştım iadeye yolladım adam bana dedi ki buna yedek switchleri koymamissin ama ben koyduguma eminim. Adam beni ara dedi 10 dakikaya arayacağım. Adam yalan söylüyorsa durum ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay 2 switch değil iade almak istemedi.

Hocam yüksek ihtimal switchide kendi yok gibi gösterdi cünkü ben %1 milyon eminim koyduguma.

Olay 2 switch değil iade almak istemedi.

Hocam şu an bana whattsapdan yazdı diyoki kardeşim switchler yok para iadesi istiyorsan switch alacağım 300TL diyor :D 300 TL'ye 4 tane switch altından herhalde maşallah. Dedi ki switch almazsam ben bunu hayatta satamam dedim abi geri yolla o zaman tamam kardeşim yolluyorum dedi.

Evet şu anda da dedi ki kardeşim iadeni onayladım zarar ediyorum ama milletimiz sağ olsun dedim abi senmi onayladın :D sistemden onaylandıgını görünce ayak yapıyor.

Son düzenleme:
Hocam yüksek ihtimal switchide kendi yok gibi gösterdi cünkü ben %1 milyon eminim koyduguma.

Hocam şu an bana whattsapdan yazdı diyoki kardeşim switchler yok para iadesi istiyorsan switch alacağım 300TL diyor :D 300 TL'ye 4 tane switch altından herhalde maşallah. Dedi ki switch almazsam ben bunu hayatta satamam dedim abi geri yolla o zaman tamam kardeşim yolluyorum dedi.

Evet şu anda da dedi ki kardeşim iadeni onayladım zarar ediyorum ama milletimiz sağ olsun dedim abi senmi onayladın :D sistemden onaylandıgını görünce ayak yapıyor.

Klavyeyi al kullan WhatsApp'tan engelle normalde WhatsApp ile iletişim kurması yasak bildir bunu amazona.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı