Amazon iade satıcı switch eksik geldi diyor

roboxgamer333

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060/ryzen 5 5600/ddr 4 16gb ram
Arkadaşlar Amazon'dan Aula F75 almıştım iadeye yolladım adam bana dedi ki buna yedek switchleri koymamissin ama ben koyduguma eminim. Adam beni ara dedi 10 dakikaya arayacağım. Adam yalan söylüyorsa durum ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Amazon'dan Aula F75 almıştım iadeye yolladım adam bana dedi ki buna yedek switchleri koymamissin ama ben koyduguma eminim. Adam beni ara dedi 10 dakikaya arayacağım. Adam yalan söylüyorsa durum ne olur?

Amazon canlı desteğe söyle ben yedek swithleri koyduğum halde iade etmemek için yalan söylüyor diye ama eminsin değil mi koyduğuna.

Bir şey yapamaz yaparsa dava açarsın üstüne para kazanirsin yalancılık iftira hakaret tarzında hiçbir şey yapamaz insanlardan korkmayın.

Hocam ilk arayıp konuştukdan sonra dediginizi yapayım

Aradım şimdi dedi swtichleri koymamissin diğer şeyler var bana switchleri bir şekilde yolla yoksa geri yollayacağım kargoyu dedi.

Bir şey yapamaz yaparsa dava açarsın üstüne para kazanirsin yalancılık iftira hakaret tarzında hiçbir şey yapamaz insanlardan korkmayın.

Hocam iadeyi red edip geri gönderme hakkı var mı?

Son düzenleme:
Hocam ilk arayıp konuştukdan sonra dediginizi yapayım.

Canlı desteği aramaya ge.

Hocam ilk arayıp konuştukdan sonra dediginizi yapayım.

Aradım şimdi dedi swtichleri koymamissin diğer şeyler var bana switchleri bir şekilde yolla yoksa geri yollayacağım kargoyu dedi.

Hocam iadeyi red edip geri gönderme hakkı var mı?

Var evet desteğe yazınız ben yolladim ama kabul etmiyor de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı