Amazon İngiltere'den Türkiye'ye sipariş verilebilir mi?

Ahmet Kumral

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 4.4 GHz
ASUS PRIME A520M-E CSM 4600MHz(OC
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6
Ram Adata Gammix D30 XPG 8GB 3600MHz DDR4 x2
Ssd ADATA Legend 850 1TB LITE PCIe Gen4
Bir kulaklık almak istiyorum fakat istediğim kulaklık Türkiye'de çok pahalı. Amazon İngiltere'ye baktığım zaman çok daha ucuza geliyor. Amazon İngiltere'den Türkiye'ye sipariş verebilir miyim?

Bir kulaklık almak istiyorum fakat istediğim kulaklık Türkiye'de çok pahalı. Amazon İngiltere'ye baktığım zaman çok daha ucuza geliyor. Amazon İngiltere'den Türkiye'ye sipariş verebilir miyim?
Amazon kargoyu sepete ekleyince gösterir fiyatını zaten. Ama kargo saolsun %99 daha pahalı oluyor.

Site buysa verebilirsin ancak daha pahalıya gelir. Amazon.com.tr'den verirsen daha iyi olur. Orada yurt dışı Amazon US ve Amazon Germany satıcıları var. Onlardan sipariş verebilirsin. Eğer aradığın ürünü satıyorlarsa tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon.com, Amazon.de sitelerinden Türkiye'ye gönderilen ürünler çıkabiliyor ama Amazon.co.uk'den var mı bilmiyorum. Yapmanız gereken sepete ekleyip Türkiye adresinizi girdikten sonra kontrol etmek. Eğer ürün Türkiye'ye gönderiliyorsa 2 durum olabilir. Ya Amazon.co.uk sepette gümrüğü ekler ve toplam ödeyeceğiniz fiyatı görüp alırsınız, ya da ürün gönderilmesine rağmen gümrük eklenmeden yollanır ve Türkiye'ye gelince gümrük ödemeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı