Amazon Japonya ekran kartı alınır mı?

TekMatador

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2019
Mesajlar
154
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yayıncı
Fiyatları gerçekten çok ucuza ve merak ettim gerçekten alınır mı gönderim oluyor mu?
8+8TB hard disk + 6700XT toplam 11.000TL'ye geliyor sizce alınır mı? Kısaca sormak istediğim Amazon jp güvenilir mi garantisi nasıl oluyor bileniniz var mı?
 
Japonya ürünlerinde garanti olmuyor bölge farkından dolayı. Bir de şansınıza bağlı ancak sipariş verdikten sonra hesabınızın banlanma ihtimali vs oluyormuş (ne kadar doğru bilmiyorum).
 
Ben 1 ay önce 8TB HDD aldım Seagate amazon.jp'den sorgulattım 3 yıl garantisi var hatta adamlar veri kurtarma hizmeti bile sunmuşlar.
Ekran kartına gelince bende RTX 2070S'i amazon.de'den almıştım. 7-8 ay önce geldiğinde 3 yıl TR garantili olduğunu gördüm. Yani sizin alacağınızda Amazon satıcısıysa yüksek ihtimalle garantisi olur diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 ay önce 8TB HDD aldım Seagate Amazon. Jpden sorgulattım 3 yıl garantisi var hatta adamlar veri kurtarma hizmeti bile sunmuşlar.
Ekran kartına gelince bende RTX 2070simi amazon.deden almıştım 7-8 ay önce geldiğinde 3 yıl TR garantili olduğunu gördüm. Yani sizin alacağınızda Amazon satıcısıysa yüksek ihtimalle garantisi olur diye düşünüyorum.

Model numarası neydi acaba Seagate ST6000DM003 modelini alacağım ben yurt dışından pek alışveriş yapmadım Amazon jp bayağı ucuz şu anda.
 
Model numarası neydi acaba Seagate ST6000DM003 modelini alacağım ben yurt dışından pek alışveriş yapmadım Amazon jp bayağı ucuz şu anda.
Seagate HDD'lerde global garanti var mı? şu konuya yorum olarak fotoğraflı yorumda yapmıştım Hdd için oradan bilgi alabilirsiniz. Ama ekran kartı konusunda kesin bir şey söylemek zor arkadaşların dediği gibi garanti konusu bu zamanda soru işareti mining yüzünden. Ama amazon gibi küresel top3 te bulunan bir firma garantisiz ürün satacağını sanmam. Sıfır alıyorsunuz sonuçta. En azından ürünün 1 yıl uluslararası garantisi olacağını söyleyebilirim. Dediğim gibi bu amazon Japonya furyasından öncede amazon.de furyası vardı millet deli gibi oradan ürün özellikle ekran kartı alıyordu. Bir ara banlananlar da oldu. Ama ben aldım ve 3 yıl tr garantiliydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı