Görüştüm Amazon kredi kartımdan ödemem gereken miktarda parayı çektiğini banka ile görüşmemi söyledi. Banka ile de işe yarar bir iletişim sağlayamadım. Provizyondan çıkınca göreceğim ne olacağınıSelamlar. Görüşebildiniz mi? Son durum nedir?
Yani bir problemden dolayı fazla para çekmiş banka doğru mu anladım? Ayriyeten sorununuzun çözüldüğüne sevindim.Görüştüm Amazon kredi kartımdan ödemem gereken miktarda parayı çektiğini banka ile görüşmemi söyledi. Banka ile de işe yarar bir iletişim sağlayamadım. Provizyondan çıkınca göreceğim ne olacağını
Güncelleme: işlem provizyondan çıkmış olup bankada görünen tutar düzelmiştir. Hepinize teşekkürler
Hayır normalde öyle oluyormuş. Sadece kur hiçbir zaman bu kadar oynamadığı için farkedilmeyen birşeymiş.Yani bir problemden dolayı fazla para çekmiş banka doğru mu anladım? Ayriyeten sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
9006 TL gibi bir tutar çekildi.@Yoruichill Düzeldikten sonra ne kadar para çekildi bankanızdan?
Hocam benim de başıma aynı olay geldi 27 aralıkta sipariş verdim. 27 sinde 14 bin tl kesim yaptılar. Bugün baktım kartım ekside gözüküyor ve aralık 28 de 16500 tl kesilmiş gösteriyor. Yen kuru 2 gün de sabit ? Banka ile iletişime geçip mi düzeltiniz yoksa amazon ile mi ?Merhaba. Amazon Japonya'dan almis oldugum MSI Radeon RX 6600 XT Mech 2X ekran karti için vergiler kargo dahil bana çıkarılan ödemem gereken miktar 85372 Japon yeni, o günün kuruyla 9000 TL civari yapiyordu fakat Yapı Kredi kredi kartimdan çekilen para 13586 TL oldu. Ürün kargoya verildiği için iptal edemiyorum, iptal etsem bile bana geri ne kadar geri ödeneceğini bilmiyorum.
Eğer 13586 TL geri ödenecekse kargoyu teslim almayip iade etmeyi dusunuyorum. Benzer bir sorun yasayan veya konu hakkinda bilgisi olan birisinden yardim bekliyorum. Simdiden teşekkürler.
Bekleyin hocam provizyondan çıktıktan sonra otomatik düzeliyor. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok.Hocam benim de başıma aynı olay geldi 27 aralıkta sipariş verdim. 27 sinde 14 bin tl kesim yaptılar. Bugün baktım kartım ekside gözüküyor ve aralık 28 de 16500 tl kesilmiş gösteriyor. Yen kuru 2 gün de sabit ? Banka ile iletişime geçip mi düzeltiniz yoksa amazon ile mi ?
Bekleyin hocam provizyondan çıktıktan sonra otomatik düzeliyor. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Hocam onay bekleyen ödemeler kısmında değil eğer provizyon dediğiniz şey o ise. Görsel paylaşıyorum bakın bir isterseniz.
Yok hocam yarın bankayı tekrar arıyacağım. Ekstre kesildi saçma sapan hal aldı. 130 bin yen 13 bin TL ediyor %8 banka kesiyor 14 bin oluyor. Ayın 27 sinde aldım. 28 de kesildi ki kur o günde aynıydı %1 -2 fark oynuyordu. Hatta ayın 30'da limitim kalmadığı için başka bir alış veriş için o tutarda karta yatırdım ürünü aldım. Diğer gün baktım -2000 bin olmuş. Kesimden sonra bile alış veriş yaptım ondan sonra değişmiş fiyatMerhaba aynı şey bende de var çözüldü mü sorun?
@DarkPassenger sorunu çözdünüzmü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.