Amazon Japonya'dan ban yemeden ekran kartı almak mümkün mü?

Anladım ben RTX 2060 veya RTX 3060 alacağım 75.000 yen buldum bir tane.

Bir de çok kart göremedim acaba başka alabileceğim bir yer var mı ya da başka ülke.
Amazon Japonya'da uygun kartlar ansızın birden geliyor sürekli takip etmek gerekiyor, 1-2 dakika'da kapılıyor sonra stok bitiyor özellikle rtx 3060lar filan, bu sitelere istediğiniz kartı yazın hangi amazon sitesinde fiyatları ne onları gösteriyor.
Amazon Global Product Price Check

Mümkün. Ancak ilk siparişte ban riski çok yüksek. İlk ban sonrası hesabı açtırabilirseniz sorunsuz alışveriş yaparsınız ilerideki alımlarınızda. Ben de yarın teslim alacağım 1 hafta önce sipariş etmiştim pazartesi günü kargoya verildi. 3 gün gibi bir sürede adresime gelecek olması gayet iyi bir zaman.

Mümkün. Ancak ilk siparişte ban riski çok yüksek. İlk ban sonrası hesabı açtırabilirseniz sorunsuz alışveriş yaparsınız ilerideki alımlarınızda. Ben de yarın teslim alacağım 1 hafta önce sipariş etmiştim pazartesi günü kargoya verildi. 3 gün gibi bir sürede adresime gelecek olması gayet iyi bir zaman.
2-3 hafta önce rx 6600 xt aldım 78.000 yene, 9655 tl verdim, 3-4 gün önce almış olsam 8.000 tl'den daha düşüğe alacaktım, o koyuyor biraz.

2-3 hafta önce rx 6600 xt aldım 78.000 yene, 9655 tl verdim, 3-4 gün önce almış olsam 8.000 tl'den daha düşüğe alacaktım, o koyuyor biraz.
Ben de aynı durumdayım. %20'den fazla zararım var ve hâlâ provizyonda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı