Amazon JP vergiyi kaldırdı mı?

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Amazon jp de ürünü sepete eklediğimde vergi 0 gözüküyor kasım indirimlerinden dolayı mı yoksa ürün Türkiye'ye gelince mi vergi kesilir?

Amazon jp de ürünü sepete eklediğimde vergi 0 gözüküyor kasım indirimlerinden dolayı mı yoksa ürün Türkiye'ye gelince mi vergi kesilir?
3070 için dimi hocam :D ben de açtım konu. Ama satıcısı amazon.jp olan ürünlerde deneyin vergi ekleniyor. Sanırım bu satıcı uyanıklık yapmış. Mesela ucuz koyup 15-20k yen kargo parası eklemek gibi. Fiyatı düşürmüş ama vergi dahil değil.

3070 için değil mi hocam :D ben de açtım konu. Ama satıcısı Amazon. Jp olan ürünlerde deneyin vergi ekleniyor. Sanırım bu satıcı uyanıklık yapmış. Mesela ucuz koyup 15-20k yen kargo parası eklemek gibi. Fiyatı düşürmüş ama vergi dahil değil.

Evet 3070 :D yani ben bunu alırsam ürün Türkiye'ye geldiğinde vergi vereceğim yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı