Amazon.jp'den RX 6600 XT alınır mı?

Tesekkur ederim. Bence en mantiklisini yaparsiniz. Ben 5 6 aydir GTX 960 ile dolasiyorum iskence gibi. Fiyatlar duzelmek yerine surekli artiyor. Boyle firsatlar varken kacirmamak lazim

Tesekkur ederim. Bence en mantiklisini yaparsiniz. Ben 5 6 aydir GTX 960 ile dolasiyorum iskence gibi. Fiyatlar duzelmek yerine surekli artiyor. Boyle firsatlar varken kacirmamak lazim
Valla çok doğru diyorsun, kuzey ırak'tan katır üstünde kaçak mal getirmek gibi bir şeymiş bu Japonya'dan almak Ben fiyatların Yen üzerinden bu kadar uygun olduğunu düşünmüyordum açıkçası. Kesinlikle bir şeyler alacağım bende

Nitro+ modeli gayet kaliteli, hayırlı olsun.

Elimde ROG RX580 8G var, bunu ikinci elden 6-7K'ya okutsam, üstüne biraz daha koyup bende mi RX6600 alsam diye düşünüyorum şu anda.
RX580'ler iyi para ediyor ikinci elde. 8K'ya bile satabilirsiniz, belki daha fazla.

Edit: Şimdi fiyatları düşmüş gerçi, sıfırlara o kadar veriyorlarmış.

Son düzenleme:
Papara uzerinden satin aldim. 0.15 kurus cekti. Ekran kartinin fiyatini cekmedi. Bir sorun yasanmaz umarim.

Kargoya verilirken kesiliyor ücret yarın aksama kadar verirler kargoya. Ayrıca oradaki 15-16 günde Gelir'e bakma. 5-7 günde ulaşıyor eline. Bana 6 günde geldi Ankara'da yaşıyorum.

Son düzenleme:
Kargoya verilirken kesiliyor ücret yarın aksama kadar verirler kargoya. Ayrıca oradaki 15-16 günde Gelir'e bakma. 5-7 günde ulaşıyor eline. Bana 6 günde geldi Ankara'da yaşıyorum.Eki Görüntüle 1264754

Oh 5-7 gunse cok iyi. Istanbuldayim bende. Tesekkur ederim aydinlattiginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…