Amazon kargo süresi

Daha fazla  
Selamlar. 15 20 dakika önce Amazon ürününde 4 saat içinde sipariş verirseniz yarın gelir yazıyordu. Şimdi bakıyorum 15Nisan perşembe yazıyor. Adresi girdikten sonra oldu belki de bilemiyorum. Öyle bile olsa Amerika'dan mı geliyor ki 1hafta kargo süresi nedir? Prime var bir de, ertesi gün gelmesi gerekmez mi?

Prime sahibiyseniz en geç 24 saatte depolardan teslim yapıyorlar.

3 iş günü içerisinde geliyor amazon prime hesabınız üzerinden alırsanız sanırım bu şekilde oluyor

3 iş günü içerisinde geliyor amazon prime hesabınız üzerinden alırsanız sanırım bu şekilde oluyor
Kahramanmaraş'tayım ben. 5 gün diyor Prime hep. Bir sefer Mersin adresli bir alışveriş de yaptım aynı hesapla, yine 5 gün müddet vermişti hızlı teslimat için.

Kahramanmaraş'tayım ben. 5 gün diyor Prime hep. Bir sefer Mersin adresli bir alışveriş de yaptım aynı hesapla, yine 5 gün müddet vermişti hızlı teslimat için.
Ben de Kahramanmaraş Onikişubat da yaşıyorum fakat aldığım ürün 3 gün içerisinde geldi prime sahibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…