Amazon, kartı yetkisiz kullanma sorunu

Trix

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
17
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1486854847984.jpg


Bugün geldi daha bu mesaj ve bu satın alma işlemini de ben yapmadım. Direk İş Bankası'nı aradım ve kredi kartımı iptal ettirdim. Öğrendiğim bilgiye göre bu işlem beklemedeymiş ama ben mi onaylayacam Amazon mu orası belli değil "Eğer 5 gün içerisinde kartınıza borç olarak yansırsa geri ödeme formu doldurmanız gerekiyor" dedi. Bakacaz bakalım borç olarak yansıyacak mı? İnşallah formla falan uğraşmayız da işlem iptal olur. Artık bundan sonra kredi kartı kullanmayı düşünmüyorum. İlla internetten alışveriş yapmam gerekirse İninal ile yaparım.

Sizinde bilgilenmeniz için bu konuyu açtım. Eğer bilgilendirdiysem ne mutlu bana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karttan para çekilse anlarım ama Amazondan ürün almak nedir? Çok garip bir durum.
Geçmiş olsun.
 
Arkadaşım yanlış işlem yapmışsın. Kartı Amazon'da kayıtlı bıraktığın için amazon da senden Prime Üyelik ücreti kesmiş. Büyük ihtimalle sana bir aylık ücretsiz Prime Üyelik verdiler. Senin kartın kayıtlı olduğu için de bir ay bittikten sonra senden Prime Üyelik ücreti kesmeye devam ettiler. Senin işin İşbank'la değil! Amazon'la. Amazon'a hemen yaz ve Prime Üyelik istemediğini, bu paranın senden alındığını ve bunun iadesini iste. Aynı şey başıma gelmişti. Hatta benden 100 dolar kestikten sonra iade ederken dolar yükseldiği için 4 lira kar etmiştim. :LOL::LOL::LOL:
Screenshot_2016-10-20-21-42-11-1.png

Screenshot_2016-10-20-21-42-00-1.png
 
Son düzenleme:
Çok sağol üyeliği iptal ettim. İşbank' dan dolayı sıkıntı olmadığını bende bilmiyorum olsun kartı iptal ettirdik zaten iptal ettirmek istiyodum. Yeniden bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı