Merhaba dostlar. Çok kitap almak yerine bir kere bundan almak daha ekonomik geldi. Neredeyse her kitabın PDF'i var sonuçta. Hangi model veya marka önerirsiniz? Mantıklı mı?
Kesinlikle mantıklı 2 farklı cihazım var. Sorun var ise cevaplayabilirim.Merhaba dostlar. Çok kitap almak yerine bir kere bundan almak daha ekonomik geldi. Neredeyse her kitabın PDF'i var sonuçta. Hangi model veya marka önerirsiniz? Mantıklı mı?
Hocam yapay zekaya sorduğumda kitap PDF'leri için en az 7-8 inch diyordu. Siz ne dersiniz? Ayrıca koleksiyon takıntım yok ama ileride olursa diye de bir şüphe var içimde.Kesinlikle mantıklı 2 farklı cihazım var. Sorun var ise cevaplayabilirim.
Hocam yapay zekaya sorduğumda kitap PDF'leri için en az 7-8 inch diyordu. Siz ne dersiniz? Ayrıca koleksiyon takıntım yok ama ileride olursa diye de bir şüphe var içimde.
Anladım hocam. Marka olarak Kindle mı en iyisidir?Hocam koleksiyonluktan ziyade bütçesel bir sorununuz yok ise en güncelini almanız tavsiyemdir.
Bir bakayım hocam teşekkürler.Hocam bence kobo alın veya jailbreakleyin çünkü bunlara kitap atmak için Amazon'un kendi send to Kindle'ını kullanmanız lazım ve attığınızda attığınız format olarak geri alamıyorsunuz, onun yerine şifrelenmiş bir Amazon formatı oluyor.
Ne demek hocam iyi okumalar.Bir bakayım hocam teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.