Amazon laptop iadesi nasıl işler?

Eğer şarj bloğu üzerinde çizik oluşmadıysa veya cihazda poşetlere pek takılmıyolar ekran-klavye arasında bez ve laptopun koyulduğu bez sağlam olsun sorun olmaz gerisi Amazon'da kolaylık sağlar zaten.
Hangi laptopu aldınız acaba ve neden iade ettiniz bende Amazon'dan MSI almayı düşünüyordum çünkü.

Eğer şarj bloğu üzerinde çizik oluşmadıysa veya cihazda poşetlere pek takılmıyolar ekran-klavye arasında bez ve laptopun koyulduğu bez sağlam olsun sorun olmaz gerisi Amazon'da kolaylık sağlar zaten.
Hangi laptopu aldınız acaba ve neden iade ettiniz bende Amazon'dan MSI almayı düşünüyordum çünkü.
Msi vector 17 i9 14900hx rtx4080 aldım.Şarjı çok çabuk bitiyor.cs 2 oynarken kendiliğinden kapanıyor.Otomatik fan ayarı verimli değil cihaz fazla ısınabiliyor.Ve çok gürültülü.Yerine asus rog serisine bakacağım

MSI Vector 17 i9 14900HX RTX4080 aldım. Şarjı çok çabuk bitiyor. CS 2 oynarken kendiliğinden kapanıyor. Otomatik fan ayarı verimli değil cihaz fazla ısınabiliyor. Ve çok gürültülü. Yerine ASUS ROG serisine bakacağım.

Bende Vector 16 HX düşünüyordum ondan sormak istedim. Gaming laptop olmasi ve 200W uzeri güç tuketmesinden dolayı sarji cabuk bitecektir elbette orada sorun yok, kendiliginden kapanma mevzusunu bende cok duydum ancak bazi arkadaşlar ayar cekip sistem performansi azaltip o sorunu cozmuslerdi Reddit ve forumda iadeden once forumda bu konu hakkinda konu açarsanız belki oradan yardim alabilirsiniz, cihazin One cikan ozelligi soğutması ısınması pek normal degil 80-90 derecelere çıkacaktır tabii ama 95 de sürekli kalıyorsa sorun, gürültü konusu evet maalesef var. Cihazi yeni aldiysaniz ve iade icin halen 1-2 haftaniz varsa konu acip sorunlari halletmeye bakın çünkü piyasada PC pek yok fiyatlar şişik aldığınız paraya tekrar ayni seviyede cihaz alamayabilirsiniz, eger sorun cozulmezse iade edersiniz. Tavsiyem budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı