Amazon LG 32GN600-B 31.5 iadesi

muharrem.rasit

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Açık Öğretim Lisesi Öğrencisi
Herkese merhaba arkadaşlar.

24.07.2021 tarihinde LG 32GN600-B 31.5" monitörü 2458 TL'ye aldım. 2 adet ölü pixel çıktı bu sabah iade edeceğim fakat değişim yapmıyor mu Amazon? Yenisini almak istesem şu an güncel fiyatı 3108 TL olarak gözükmekte. Bunun yerine LG garantiye mi vermeliyim? Bir de 3 taksit olarak almıştım Amazon'dan her ay taksitlerini mi iade edecek, Total tutarı mı iade alacağım? Bilginiz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar.

24.06.2021 tarihinde LG 32GN600-B 31.5" monitörü 2458 TL'ye aldım. 2 adet ölü pixel çıktı bu sabah iade edeceğim fakat değişim yapmıyor mu Amazon? Yenisini almak istesem şu an güncel fiyatı 3108 TL olarak gözükmekte. Bunun yerine LG garantiye mi vermeliyim? Bir de 3 taksit olarak almıştım Amazon'dan her ay taksitlerini mi iade edecek, Total tutarı mı iade alacağım? Bilginiz varsa sevinirim.

Hocam garanti servisine verin niye iade ediyorsunuz ki?

Hocam garanti servisine verin niye iade ediyorsunuz ki?

Garanti ile görüştüm getir inceleyelim ama sadece bir iki ölü pixel varsa hemen değişim olmaz gibisinden tatminsiz ve ilgisiz konuşma cevapları aldım. O yüzden iade başlattım.

24.06.2021 tarihinde LG 32GN600-B 31.5" monitörü 2458 TL'ye aldım. 2 adet ölü pixel çıktı bu sabah iade edeceğim fakat değişim yapmıyor mu Amazon?
Değişimi garantiyi veren kurum yapması gerekiyor. Ayıplı ürün iadesi kapsamına girer mi bilemedim, aldığınız günden bugüne 30 günden fazla geçmiş.

Değişimi garantiyi veren kurum yapması gerekiyor. Ayıplı ürün iadesi kapsamına girer mi bilemedim, aldığınız günden bugüne 30 günden fazla geçmiş.

Tarihi yanlış yazmışım 24.07.2021 2 gün önce cumartesi günü aldım. Amazonda değişim diye bir yer bulamadım ne yapmam lazım iade ederse yenisini alamam

1 adet ölü piksel dahi ayıplı ürüne giriyor artık diye biliyorum. 2600TL'ye Hepsiburada da var aynı ürün. 1 hafta sonrasında iade için sana zorluk çıkarabilirler gecikmeden iade et Hepsiburada'dan yeniden al derim.

Amazon sadece iade alıyor. Ölü piksel ile kullanmak istemiyorsanız koşulsuz olarak ücret iadesi alabilirsiniz.

O halde iade edip tekrar fiyatın düşmesini bekleyeceğim :(
1 adet ölü piksel dahi ayıplı ürüne giriyor artık diye biliyorum. 2600TL'ye Hepsiburada'da var aynı ürün. 1 hafta sonrasında iade için sana zorluk çıkarabilirler gecikmeden iade et Hepsiburada'dan yeniden al derim.

Aman hocam oradan alırsam iade edemem bir kez aldım 4 tane ölü pixel çıktı adamlar almadı 2 yıl öncesi :D
Garanti kabul etmez 2 pikseli, bazıları hiç kabul etmez. Direkt iade edin hiç uğraşmayın.

Peki ücret iadesini taksitle mi geri alacağım toplu mu yatıracaklar bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı