Çekilen paranın en büyük kanıtı provizyon kodu ve paranın kuruşu kuruşuna söylenmesidir. Örnek: 1.100,65 TL böyle söyleyin. Kayıtlardan bulmaları çok daha kolaylaşacaktır ve süreç hızlanacaktır. Para eksik söylenirse kayıtlarda bulunamaz ve paranız geri ödenmez. Bu bilgileri verdiniz mi?
Şaka gibi paranın çekildigine dair belge var ve hala çekilmemiş diyorlarsa sıkıntı. Ben telefon görüşmesi yaptıgım zamam tüm belgeleri verdim para çekilmemiş diye konuşmadılar yoksa gerçekten sinirlenirdim. Belgelerim var. Telefon görüşmesinde bana yardımcı olan kişi çok ilgiliydi verdigim bilgileri gerekli kişilere iletecegim dedi. 24 saat içinde size dönüş yapacagız telefonla dedi. Sabah 9'da dış ülke numarasından aranmışım ama görmedigim için açamadım. Büyük ihtimal Amazon bilgi verecekti.
Edit: İkimizin de kartı aynı, Ziraat banka kart. Ziraat'de sorun olabilir. Tesadüf gözüyle bakmıyorum.
Şaka gibi paranın çekildigine dair belge var ve hala çekilmemiş diyorlarsa sıkıntı. Ben telefon görüşmesi yaptıgım zamam tüm belgeleri verdim para çekilmemiş diye konuşmadılar yoksa gerçekten sinirlenirdim. Belgelerim var. Telefon görüşmesinde bana yardımcı olan kişi çok ilgiliydi verdigim bilgileri gerekli kişilere iletecegim dedi. 24 saat içinde size dönüş yapacagız telefonla dedi. Sabah 9'da dış ülke numarasından aranmışım ama görmedigim için açamadım. Büyük ihtimal Amazon bilgi verecekti.
Edit: İkimizin de kartı aynı, Ziraat banka kart. Ziraat'de sorun olabilir. Tesadüf gözüyle bakmıyorum.
Ben telefonla görüşemedim dakikam yok onların da arama yerine tıklayınca beni aramıyordu. Bana o yüzden teknik ekip bilgilendirildi falan zırvalıyorlardı ne teknik ekipse artık bilemiyorum param hala yok ve benim HDD'ye ihtiyacım var anlamıyorlar.
Ben telefonla görüşemedim dakikam yok onların da arama yerine tıklayınca beni aramıyordu. Bana o yüzden teknik ekip bilgilendirildi falan zırvalıyorlardı ne teknik ekipse artık bilemiyorum param hala yok ve benim HDD'ye ihtiyacım var anlamıyorlar.
+688964241 numarasından aranmışım. Bu numarayı araştırdım ne kadar dogru bilmiyorum TUVALI diye bir ada ülkesine benziyor.
Bizim banka kartlarıyla ilgili bir sorunda olabilir belki bir uyumsuzluk vardır. Ama parayı Amazon kesin çekmiş. Parayı çekerken anlık kısa bir sorun yaşadıgı için çekmedi falan sanıyor belki sistem. Çok sinir bozucu alacagım ürün indirimdeydi şimdi indirimde bitti.
Bence de amazonun sisteminde sorun var. Ama Ziraat banka kartıyla sorun yaşadıgımız için aklım bizim Ziraat ile Amazon arasında bir sorun olabilir mi acaba diye düşünüyor. Yani başka kart ile sorun olmaz ama sadece bizim kart ile Amazon arasında sorun olabilir belki.
Ben alışveriş yaptıgımda sipariş tamamlandı gibisinden bir şey dedi ilk başta. Telefona 4 haneli bir kod göndermesi gerekiyor başta ve benim onay vermem gerekiyordu bunları yaptıktan sonra sipariş tamamlandı demesi lazımdı. Sonra bir baktım ödeme reddedildi gibisinden bir uyarı geldi. Bundan tam emin degilim ne zaman geldigine. Neyse ben siparişlerim kısmına girdim, yapmanız gereken bir şey var gibisinden uyarı vardı. İşte oraya tıkladıktan sonra benim telefona 4 haneli bir numara gönderdi onu girip siparişi tamamladım. Bu yaşanan olaydan sonra Amazon'da sorun olduguna eminim. Direk siparişi tamamlıyor sonra sorun var diyor. Başta şifreyi istemesi ve ben şifre girdikten sonra sipariş tamamlandı demesi lazımdı.
EDİT: Müşteri hizmetlerini aradım. Arama sebebim hani kendilerinde sorun yok sanıp benim para iade işlemlerini başlatmazlar diye. Amazon 1-2 haftadır sorun yaşadıklarını kabul etti ve sorumlulugu üstüne aldılar. 7-10 gün içinde en geç para gelir gelmezse tekrar arayın dediler. Şansımıza sistemsel hata oldugu zaman alışveriş yapmışız. Saglık olsun.
EDİT: Müşteri hizmetlerini aradım. Arama sebebim hani kendilerinde sorun yok sanıp benim para iade işlemlerini başlatmazlar diye. Amazon 1-2 haftadır sorun yaşadıklarını kabul etti ve sorumlulugu üstüne aldılar. 7-10 gün içinde en geç para gelir gelmezse tekrar arayın dediler. Şansımıza sistemsel hata oldugu zaman alışveriş yapmışız. Saglık olsun.
Öyle de benim acil ihtiyacım olan bir şeyden kaldım ona sıkıntı çektim param yetse başka bir yerden de anında sipariş vereceğim ama onu da veremeyince sıkıntı büyüdü. Sinir olduğum nokta da o.
Valla ben dayanamıyorum bunlar benim paramı yollayıncaya kadar 1 TB HDD 450-500TL'ti bulacak, kendileri bile 400TL'ye zamlamışlar. Ben THH'ye başvursam zararımla ödenir mi?
Konuya bakan insanlar şu rezilliği görsün diye paylaşıyorum.
Amazonda yetkili bir abi yok sanirim. Temsilciler standart prosedurleri uygulayip geciyor. Ödeme sistemine mudahele edemiyorlar galiba. Anlamadim bu nasil Amazon. Ödeme sorunu konulari artiyor gibi.
Amazonda yetkili bir abi yok sanirim. Temsilciler standart prosedurleri uygulayip geciyor. Ödeme sistemine mudahele edemiyorlar galiba. Anlamadim bu nasil Amazon. Ödeme sorunu konulari artiyor gibi.