Amazon mağduriyeti

Beni aradilar ve gonderildi diye diretiyorlar bizim yapabilecegimiz sey yok diyorlar.

Çok saçma bir şey. Kart hareketlerinde paranın size gelmedigine dair bilgiyi bankanızın zaten görmesi lazım. Ve sizin yaptıgınız ödeme itirazını nasıl ret ettiler bunu bilmelerine ragmen?

Ne düzgün ki ülke de. Dogru düzgün adam gibi yasalarimiz, denetleyicilerimiz olsa bu sorunu yasarmiydim? Dayısı olan üsküdarı geciyor.

10 gün oldu hocam benim para ortada yok hala. Seninle benim durum birbirine benziyor ama tam anlamak için sormak istiyorum. Ben ilk ödeme yaptım parayı çekmedi sandım çünkü ödeme ret olmuştu. Sonra bu siparişte sorun çıkınca siparişi iptal ettim. Amazonun sitesinde iptal edilen siparişlerde 0 tl çekildi diye kayıtlara girmiş. 0 TL diyor siparişe. Senin iptal olma durumu nasıl oldu seninde mi 0 tl yazıyordu iptal edilen siparişlerde ücret olarak?

Benim 1 ay oldu. Hala yok para. Mesajlarima dahi cevap vermiyorlar artık.

Ben iptal etmedim kendisi iptal oldu bende de 0 TL yazıyordu. Konuştuğumda ise para gelmemiş diyorlardı.

Benzer bir durum yaşamışız ama tam olarak benzer degil. Hayırlısı diyorum. Dün beni telefonla aradılar 2 gün sonra sizi arayacagız dediler. Muhasebeye ilettim falan dediler bakalım bekliyorum.

Amazon Global'e ulaşmak lazım. Gerçekten Amazon'un esas yöneticileri bu yaşadıgımız magduruyeti bilse önce bunları işten kovarlar sonrada bize aldıgımız ürünleri ücretsiz bedava yollarlar diye düşünüyorum.

Hocam sen kesin araştırma yaparak Amazon Global'e falan ulaş bence. Bunları şikayet etmen lazım senin. Ben nasıl ulaşacagımızı bilmiyorum. Bulursan bana da söyle bir şikayette ben yazacagım Amazon Türkiye ekibine.

Son düzenleme:

Kocaman amazon senin 351 TL ne ihtiyaçları varda mı iadeni yapmıcaklar Sen bide teknobiyotikten alışveriş yapta gör bakalım para iade iste senin kalan paranıda hdd'nide alırlar avucunu yalatıp gönderirler dua et amazonda paran gelir paran amazon.com.tr amazon.com sitesine bağlı firmadır. Şuan dünyada en güvenilir e-ticaret sitelerinden biri bu kadar panik olmana gerek yok.

Hahahah Demek en güvenilir hmmm.
Ben ulastim bana fatura adresini soyle dediler o ne dedim yok oyle bir sey dedim. Sonra Amazon Fransaya yonlendirdi sonuc olarak Amazon Fransa da beni AmazonTR'ye yonlendirdi. Elde var sıfır.

Sistemsel hata olduguna inanmak istiyorum. Bir ürün aldım ödeme red oldu. Ödeme red olunca anında siparişi iptal ettim. Sonra kart hareketlerine bir baktım para çekilmiş. Tüm bunlar 5 dk içinde oldu. 11 gün oldu hala paramı geri ödemediler. Ne ürün geldi, kargolandı, ne de para var ortada. 5 dakikalık şey oldu sana 11 gün. Normalde benim paramın çoktan verilmesi lazımdı.

Bu işte bir bit yenigi var. Ya sistemsel bir hata ya da bunlar parayla oynuyor, bizim paramıza kalmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…