Amazon mağduruyeti

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Arkadaşlar selamlar,
Şu sıra olta balıkçılığına merak saldım. Bazı ekipmanları Decathlon'dan aldım ama olta kamışını Amazon'dan uyguna bulunca sipariş verdim.
Otomatik iptal edildi. Müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim. Bugün mail gelmiş ancak o kadar saçma bir cevap beklemiyordum. Zaten iptal olunca N11'den aldım sorunun çözülmesini beklemiyordum ama böyle saçma bir cevap da hiç beklemiyordum.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sonraki siparişlerimde sorun yaşar mıyım?
Tecrübeli dostların yorumlarını bekliyorum.
Maildeki yazışmalar bu şekilde.

Ekran görüntüsü 2024-11-23 231442.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk defa goruyorum boyle bir iptal. Ayni anda cok fazla mi siparis ettin? Bir de "onceki olaylara benzer kaliplari takip ediyor" oldukca net bence. Daha once farkli kisiler, urunleri Amazondan toplu ucuza satin alip sagda solda satmislar. Bunlarda farkettiklerini kenara not etmisler sonrasinda benzeri davranista bulunan herkesin siparislerini iptal etmeye karar vermisler. Daha ne kadr acik yazilabilirmis bu dusunce, bilemedim.

Ilk defa goruyorum boyle bir iptal. Ayni anda cok fazla mi siparis ettin? Bir de "onceki olaylara benzer kaliplari takip ediyor" oldukca net bence. Daha once farkli kisiler, urunleri Amazondan toplu ucuza satin alip sagda solda satmislar. Bunlarda farkettiklerini kenara not etmisler sonrasinda benzeri davranista bulunan herkesin siparislerini iptal etmeye karar vermisler. Daha ne kadr acik yazilabilirmis bu dusunce, bilemedim.
Hayır hocam. İlk defa olta kamışı sipariş ettim oda 1 adet. Amazondan toplu alışverişim hiç bir zaman olmadı. Bana da çok enterasan geldi bu durum. Bu durumu, halının altına süpürülmüş bir konu olarak görüyorum. Kesinlikle adil değil. Genelleme yapılmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı