mcimentr
Kilopat
Daha fazla
Merhaba değerli Technopat yöneticileri ve üyeleri, Amazon North America sitesi üzerinden June 18,2019. (Temmuz 18,2019. ) Tarihinde aşağıda linkini verdiğim ürünü vergileriyle birlikte nakit ödeme seçeneği ile sipariş ettim.
Ürünüm Türkiye'ye ulaştı ve şu an İstanbul'da ancak anlaşmalı kargo firması UPS ürünü bana teslim etmiyor çünkü gümrükten geçiremediklerini söylüyorlar. Bu durumda ne yapmam gerekir? Ürünün Amazon'a geri dönüşünü nasıl yaptırtabilirim ve paramı nasıl iade alabilirim? Ya da ürünü teslim almanın herhangi bir yolu var mı? Yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Amazon sipariş detayları kısmına girdiğim zaman şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorum;
Amazon.com: Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F/DS 128GB/6GB (Midnight Black) 6.4” QHD+ sAMOLED Factory Unlocked GSM (No CDMA) - International Version (No Warranty in The USA): ExpertTechs
Buy Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F/DS 128GB/6GB (Midnight Black) 6.4" QHD+ sAMOLED Factory Unlocked GSM (No CDMA) - International Version (No Warranty in The USA): Unlocked Cell Phones - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Ürünüm Türkiye'ye ulaştı ve şu an İstanbul'da ancak anlaşmalı kargo firması UPS ürünü bana teslim etmiyor çünkü gümrükten geçiremediklerini söylüyorlar. Bu durumda ne yapmam gerekir? Ürünün Amazon'a geri dönüşünü nasıl yaptırtabilirim ve paramı nasıl iade alabilirim? Ya da ürünü teslim almanın herhangi bir yolu var mı? Yardımcı olacak herkese teşekkürler.
Amazon sipariş detayları kısmına girdiğim zaman şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorum;