Amazon parayı almadan sipariş oluşturdu

Evet fakat bana para iadesi gelecek diye de mail geldi kendim iptal ettikten sonra.

O klasik herkese gönderdikleri mail. Para çekilse de çekilmese de aynısı yazıyor. Senden çekilmediği için tabii herhangi bir iade yapılamayacak.

Amazon sende para olsa da olmasa da siparişini alıyor. Gönderim ise para çekildikten sonra yapılıyor. Belli bir süre ödeme yöntemi eklemezsen iptal olacak kendiliğinden.
Fakat hocam prime üyeliğinden dolayı yarın sabah saatlerinde elimde olacaktı iptal etmeseydim. Peki o zaman ne olurdu? Yani benim anlamadığım ödeme yöntemi falan da gösteriyor. MasterCard üzerinden ödeme yapıldı diye faturada.

Anladım tamamdır. Müşteri hizmetleri ile de bir görüşeceğim.
dostum müşteri hizmetleri ile iletişime geçersen gelişmeyi aktar. Merak ettim :d.
Size de sonucu bildiririm.

Fakat hocam prime üyeliğinden dolayı yarın sabah saatlerinde elimde olacaktı iptal etmeseydim. Peki o zaman ne olurdu? Yani benim anlamadığım ödeme yöntemi falan da gösteriyor. MasterCard üzerinden ödeme yapıldı diye faturada.

Kartından ürün için para çekilmezse kargolama yapılmıyor, yani tahmini teslimatı otomatikman yarın sabah diye koyar ama gönderim saatine kadar para çekilemezse gönderim de ertelenir. En sonunda da iptal edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı