Amazon parayı çekmemesine rağmen siparişi onayladı

KidMan

Hectopat
Us Amazon'dan bir ürün sipariş ettim. "Place order" a bastım ama ne telefonuma onay mesajı geldi ne de bankadan bir mesaj geldi. Hesabıma baktım bir değişiklik yok. Bir de track bilgisi vermiş. Provizyon, sonradan çekme gibi bir şey olmaz diye düşünüyorum çünkü banka kartıyla aldım kredi kartı değil. Ne olduğunu anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 110
dolar hesabım bulunmuyor nasıl çekicekki önceden aliexpressten alırken telefona mesaj gelmişti banka kendi kurundan tlye çevirip onaylıyor musunuz diye sormuştu

Bu aşamada siparişi iptal edebiliyorsunuz o yüzden parayı çekme işlemini gerçekleştirmiyor. Hafta sonu olmasınında payı var. Muhtemel olarak gece parayı çekip daha sonrasında işleme alacaktır.

Asla o parayı çekmeden size satın almaya çalıştığınız ürünü göndermeyeceğinin garantisini verebilirim :)

shipped aşamasında mı çekiyor yani
Bu aşamada siparişi iptal edebiliyorsunuz o yüzden parayı çekme işlemini gerçekleştirmiyor. Hafta sonu olmasınında payı var. Muhtemel olarak gece parayı çekip daha sonrasında işleme alacaktır.

Asla o parayı çekmeden size satın almaya çalıştığınız ürünü göndermeyeceğinin garantisini verebilirim :)
doğrudur :D

Evet, parayı çekip hemen ardından ürünü kargoya veriyor. İstiyorsanız amazondaki tüm ürünlerin siparişini verip deneyebilirsiniz. Bütün hepsinde onay maili gönderir. Saat farkından dolayı bir süre beklemenizin ardından ürünün parasını çekiyor ve daha sonrasında o bilgilendirme aşamasında bir sonraki aşamaya geçiyor.

dolar hesabım bulunmuyor nasıl çekicekki önceden aliexpressten alırken telefona mesaj gelmişti banka kendi kurundan tlye çevirip onaylıyor musunuz diye sormuştu
Kredi kartıyla satın alım yapmıştım bende. Kargoya verince parayı çekiyorlar. Bende çektiklerini görememiştim ama döviz işlemlerinde USD olarak çekmişlerdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı