Amazon Payment Revision Needed Sorunu

bahadirr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Amazondan bir ürün sipariş ettim. Fakat bir sorun ile karşılaştım.
Siparişi tamamen verdikten 2-60 dk arasında telefona ve mailime hata mesajı geliyor iptal edildi diye kart limitinden şüphe ettim. İlk başta ürün 240 TL kartta 300 TL bakiye var böyle olmasına rağmen aynı hatayı vermeye devam etti. Dünden beri tam 5 kez ürün iptali yaptım kartım bank asya visa kart bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Özellikle şu dolar veya TL olarak alma seçeneğinde sorunu burada yaşıyor olabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence
1. Bakiyenin yeterli olup olmadığını kontrol ediyor.
2.İletişime geçme işleri oluyor bankayla
3. Ya da sistemlerine girmemiş.
Bunlar benim tahminlerim. Önce alışveriş yapmadım ama tahminlerimi söyledim.
Raydric ya da amazon dan alışveriş yapanlar cevap verirler.

Düzenleme:

Alıntı:
Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal

S:
"Payment Revise Needed" Ne anlama geliyor?

C: Bunun anlamı kredi kartınızda yeterli bakiye yok veya yurtdışı alımına açık değil demektir. İlk olarak kartınızın bilgilerini kontrol edin ve bakiyenizin yeterli olup olmadığına bakın, eğer bunların hepsi doğru ise ve hala alışverişte bu sorunla karşılaşıyorsanız çözümü farklı bir kart ekleyerek denemektir.

Arkadaşlar merhaba, bugün Amazondan bir ürün sipariş ettim. Fakat bir sorun ile karşılaştım.
Siparişi tamamen verdikten 2-60 dk arasında telefona ve mailime hata mesajı geliyor iptal edildi diye kart limitinden şüphe ettim. İlk başta ürün 240 TL kartta 300 TL bakiye var böyle olmasına rağmen aynı hatayı vermeye devam etti. Dünden beri tam 5 kez ürün iptali yaptım kartım bank asya visa kart bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Özellikle şu dolar veya TL olarak alma seçeneğinde sorunu burada yaşıyor olabilirim. Teşekkürler.
Aynısı oluyor, çıldırtıyorlar adamı. Hem parayı çekiyor hem de payment revision needed diyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.

Arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşıyorum, ziraat visa kartı ve akbank mastercard ile gereken bakiyenin çok daha fazlasını karta yüklediğim halde her seferinde revise payment method hatası alıyorum, çözen veya tavsiyesi olan varsa tavsiyelerinize açığım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı