Amazon Prime açığı

Haklısınız bunun nasıl yapıldığını belirtmedim kolay kolay bulamazlar, ödül verecekleri bir şey değil ama yinede bildirmek istiyorum.
2 - 3 gün önce prime üyeliğimi iptal etmiştim ve az önce tekrar oluşturdum. Kartımda para yok fakat üyeliğim başladı. Deneme süresinin 1 buçuk ayını filan kullanmıştım.

2 - 3 gün önce prime üyeliğimi iptal etmiştim ve az önce tekrar oluşturdum. Kartımda para yok fakat üyeliğim başladı. Deneme süresinin 1 buçuk ayını filan kullanmıştım.
Telefon doğrulaması istemedi mi?

Telefon doğrulaması istemedi mi?
Hayır, kafanızdan sallayabilirsiniz.
Kafama takılan soru şu, böyle bir yol varken neden insanlar 8 tl versin ? tabi, dediğim gibi 8 tl hiçbir şey değil. Herkes erişebilir buna ama yine de buna dikkat etmeli, kocaman bir firma. İlk aydan sonra ücretini verecektim ama bunu görünce denemedim bile

SMS onayı koymayı mı unutmuşlar?

Anladığım kadarıyla 2-3 ay bedava oluyormuş açıkta. Yararlanabiliriz belki
Bir kaç süre daha deneyeceğim, eğer banlanma durumu olursa ne mutlu eğer ücret ödemeden devam edebilirsem, kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…