Amazon Prime açığı

BeritKaan

Decapat
Katılım
26 Şubat 2019
Mesajlar
131
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :)
Merhaba, konuyu bizzat Amazon'a mail olarak yazdım. Konu bulunsun diye buraya da yazacağım. Amazon Prime bildiğiniz üzere her ay 7.90 TL'lik fiyatı ile servis sunuyordu. 2 ay boyunca denedim bunu gerçekten sonu gelmez bir açıkmış. İlk ay ücretsiz, bunun için kart bilgilerinizi girerek üye oluyorsunuz. Detay vermeyeceğim tabii ki. Kısaca özet geçmek gerekirse, uzun süre boyunca para vermeden ki bu ciddi bir meblağ değil, ücretsiz olarak aylarca kullanabiliyordunuz.
 
Bunu fark etmeniz güzel ve bu açığı bulduğunuz için ödül verilebilir ama bazı kötü insanlar bu yazdığınıza görup hemen Amazon'a yazabilir yani ödülü hak etmeyen kişiler kazanabilir.
 
Ayrıca, doğrudan iletişime geçebileceğim bir yol var mı ? mail yazdım ama ne zaman, ne şekilde cevap verirler bilmiyorum.
 
Bunu fark etmeniz güzel ve bu açığı bulduğunuz için ödül verilebilir ama bazı kötü insanlar bu yazdığınıza görup hemen Amazon'a yazabilir yani ödülü hak etmeyen kişiler kazanabilir.
Haklısınız bunun nasıl yapıldığını belirtmedim kolay kolay bulamazlar, ödül verecekleri bir şey değil ama yinede bildirmek istiyorum.
 
Bu aslında bir açık değil. Müşterinin suistimal etmesi diyebiliriz. Bunun önüne telefon numarası doğrulaması ile geçebilirler. Müşteriyi alıştırmak için ilk ay ücretsiz sunuyorlar.

Ayrıca farklı bir sorun daha yaşanıyor. Kart bilgileri kayıtlı ve içinde para olmasına rağmen para çekmeden üyelik devam ediyormuş. Bu konuda baya geri destek yapıldığını da söylemişlerdi. Büyük ihtimalle bu sorunu çözerler.
 
Bu şekilde 1- 2 ay kullandıktan sonra banlanıyorsunuz Amazon' dan.
Prime Gaming öncesi ben 1- 2 sene kullandım bu şekilde. Banladılar hesabı.
Amazon müşteri hizmetleri çok bilgisiz. Bir şey olmaz.
Amerika' dan aradılar destek için. Adam İngilizce konuşamıyor. Ne ben onu anlıyorum ne de o beni anlıyor. 😀
 

Yeni konular

Geri
Yukarı