Alikaplan801
Decipat
- Makaleler
- 7
Bu yüzden Netflix, bedava üyeliği kaldırdı.
2 - 3 gün önce prime üyeliğimi iptal etmiştim ve az önce tekrar oluşturdum. Kartımda para yok fakat üyeliğim başladı. Deneme süresinin 1 buçuk ayını filan kullanmıştım.Haklısınız bunun nasıl yapıldığını belirtmedim kolay kolay bulamazlar, ödül verecekleri bir şey değil ama yinede bildirmek istiyorum.
Telefon doğrulaması istemedi mi?2 - 3 gün önce prime üyeliğimi iptal etmiştim ve az önce tekrar oluşturdum. Kartımda para yok fakat üyeliğim başladı. Deneme süresinin 1 buçuk ayını filan kullanmıştım.
Hayır, kafanızdan sallayabilirsiniz.Telefon doğrulaması istemedi mi?
Kafama takılan soru şu, böyle bir yol varken neden insanlar 8 tl versin ? tabi, dediğim gibi 8 tl hiçbir şey değil. Herkes erişebilir buna ama yine de buna dikkat etmeli, kocaman bir firma. İlk aydan sonra ücretini verecektim ama bunu görünce denemedim bile2 - 3 gün önce prime üyeliğimi iptal etmiştim ve az önce tekrar oluşturdum. Kartımda para yok fakat üyeliğim başladı. Deneme süresinin 1 buçuk ayını filan kullanmıştım.
SMS onayı koymayı mı unutmuşlar?Hayır, kafanızdan sallayabilirsiniz.
Kafama takılan soru şu, böyle bir yol varken neden insanlar 8 tl versin ? tabi, dediğim gibi 8 tl hiçbir şey değil. Herkes erişebilir buna ama yine de buna dikkat etmeli, kocaman bir firma. İlk aydan sonra ücretini verecektim ama bunu görünce denemedim bile![]()
Hesabım zaten vardı. Yeniden üyelik açtım. Hesab içinde numaram vs. var zaten.Telefon doğrulaması istemedi mi?
Bir kaç süre daha deneyeceğim, eğer banlanma durumu olursa ne mutluAnladığım kadarıyla 2-3 ay bedava oluyormuş açıkta. Yararlanabiliriz belki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.