Amazon Prime deneme süresi sıfırlandı

ahmetr691

Hectopat
Yer
Soul Society
Daha fazla  
Geçen bir konu açmıştım Amazon Prime ile ilgili. Onun süresi bitti ve şimdi tekrardan deneme süresi veriyor bana. Şimdi içinde para olmayan kart ile deneyeceğim ama size de sormak istedim. Bu olay normal mi? Hep olan bir şey mi? ya da yaparsam bir sorun olur mu? Para çeker mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay benim de başıma geldi. 11 ay boyunca Twitch Prime abonesi oldum. Bug gibi bir şey bu. Zaten 8TL deyip satın aldım sonunda. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama kullanıp kullanmamak sizin elinizde.

Bir ay deneme veriyor daha sonra karttan para çekmek ister, çekmezse iptal olur. Zaten Amazon Prime fiyat olarak çok iyi bir seviyede.
Zaten 8 TL yüksek bir şey değil ama yine de sormak istedim yani bir sorun olur mu diye. Eninde sonunda alacağım zaten adamlar o kadar emek vermiş :D
Aynı olay benim de başıma geldi. 11 ay boyunca Twitch Prime abonesi oldum. Bug gibi bir şey bu. Zaten 8TL deyip satın aldım sonunda. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama kullanıp kullanmamak sizin elinizde.
O zaman tekrar deneyeceğim, zaten kartta para yok olsada sıkıntı yok 8TL koymaz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı