Amazon Prime deneme sürümü açığını kullanmak sorun yaratır mı?

Dediğim olay tam da bu. O parayı senin kartından çekmek için sürekli bildirim gönderecekler hocam. Sıkıntısı olur mu bilmiyorum ama giriş yaptığınız karta nakit girişi olduğu an çekecektir.

Bir de bu durumu kullanan hesapları askıya alıyorlar.
hocam merhaba. Papara sanal card ile sürekli yeni hesap açıp 1 ay ücretsiz kullanıyor arkadaşım. 1 ay bitince sanal kartı silip yeni sanal card alıyor ve yeni hesap açıyor. Bu durum sıkıntı yaratır mı ona övünerek anlatıyor başına iş almaz değil mi? Paparaya asla para yüklemiyor yani para çekilmez gibi, hesabı bloke olursa da sorun olmaz

hocam merhaba. Papara sanal card ile sürekli yeni hesap açıp 1 ay ücretsiz kullanıyor arkadaşım. 1 ay bitince sanal kartı silip yeni sanal card alıyor ve yeni hesap açıyor. Bu durum sıkıntı yaratır mı ona övünerek anlatıyor başına iş almaz değil mi? Paparaya asla para yüklemiyor yani para çekilmez gibi, hesabı bloke olursa da sorun olmaz
Aylık 40 lira için bu kadar takla atmaya değer mi onu düşünüyorum çok mu faydalanıyor prime özelliklerinden? Kullanıyorsa satın alsın çok da bir şey değil ki. İki dolmuş parası.

Aylık 40 lira için bu kadar takla atmaya değer mi onu düşünüyorum çok mu faydalanıyor prime özelliklerinden? Kullanıyorsa satın alsın çok da bir şey değil ki. İki dolmuş
3 - 4 ay kullandı bu taktiği yaptı. işi kalmadı zaten, sanal kartları da sildi, ödemeler için de para çekemediler. Kartlar onun adına olduğu için sorun olabilir diye düşündük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı