Amazon Prime hangi oyunları dağıtacak?

Calpix

Centipat
Katılım
14 Nisan 2022
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Amazon Prime'da FM22, Assassin's Creed falan dağıtılacak diye duydum ama sadece sızıntı olduğunu biliyorum. Şu anda Amazon Prime alsam oyunları kod olarak alabilecek miyim, yoksa daha kesin bir bilgi yok mu?
 
Aldım 8 liraya gayet iyi oyunlar sevenleri için büyük fırsat ama bu amazonun verdiği oyunların neden %90'ı game pass'te de oluyor? Game Pass'te çok fazla oyun olmasından da kaynaklı ama Origins, FM22, Mass Effect LE. Tüm kayda değer oyunlar game pass'te de var, aldığın zaman tamamen senin olması ve 8 lira olması gibi büyük farkları olsa da insan başka bir şeyler de görmek istiyor, yine de teşekkürler Amazon.
 
Aldım 8 liraya gayet iyi oyunlar sevenleri için büyük fırsat ama bu Amazon'un verdiği oyunların neden %90'ı Game Pass'te de oluyor? Game Pass'te çok fazla oyun olmasından da kaynaklı ama Origins, FM22, Mass Effect'le. Tüm kayda değer oyunlar Game Pass'te de var, aldığın zaman tamamen senin olması ve 8 lira olması gibi büyük farkları olsa da insan başka bir şeyler de görmek istiyor, yine de teşekkürler Amazon.

8 liraya tüm hizmetler mevcut. Prime Video gibi. Üstelik Papara'dan alırsanız 4 liraya düşüyor.
 
8 liraya tüm hizmetler mevcut. Prime Video gibi. Üstelik Papara'dan alırsanız 4 liraya düşüyor.
Biliyorum, fiyatından bağımsız konuşuyorum. Fiyatı inanması zor seviyede düşük, gerçekten adamlar hayrına yapıyor sanırım. Benimki sadece şımarıkça bir hizmet, game pass'i olmayanlar kaçırmasın zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı