Amazon Prime kaydolurken para çekmedi

mustafa535331

Decapat
Daha fazla  
Amazon Prime kaydoldugum zaman kartta para yoktu ve kaydım oluştu. FM 22'yi beleş aldim kaydi iptal ederken para almadıgı ıcın iptal edemıyorum. Bugün karta para atmaya gıderken paparama para yukleyemedım karti geri veriyordu bankanizi arayın diyordu. Arkadaşima söyledim Papara numarama 10 TL atti. Bu parayi Amazon ne zaman alir acaba?

Amazon Prime aboneliği ilk ay ücretsiz.

İstediginiz zaman iptal edebilir yaziyor ben şimdi iptal etmek istiyorum ama şu hatayi veriyor

önemli bilgi​

Amazon Prime'a üye olduğunuz için teşekkür ederiz. Ücretsiz denemeniz ile beraber Prime avantajlarına erişiminiz başlamış olsa da ödeme aracınızı doğruladığımızda üyelik yönetiminiz aktif hale gelecektir. Doğrulama işlemi, ücretsiz denemenizin başlamasından itibaren 3 gün kadar sürebilir.

@mustafa535331 Amazon'un canlı desteğiyle iletişime geçmenizi öneririm onlar size daha doğru bilgi verecektir.

Prime üyeliği için önemli mesaj​

Ödeme aracınızda yaptığınız değişiklik işleme alınıyor. Beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Kartimdaki ödemeyi tekrar olarak gönder yaptım kart bilgilerimden bu mesaj geldi sizce parayi alir mi?

Prime üyeliği için önemli mesaj​

Ödeme aracınızda yaptığınız değişiklik işleme alınıyor. Beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Kartimdaki ödemeyi tekrar olarak gönder yaptım kart bilgilerimden bu mesaj geldi sizce parayi alir mi?

Prime üyeliğiniz askıya alınmıştır​

Prime için üyelik ücretinizi tahsil edemedik. Ne yazık ki bu sorun çözülünceye kadar Prime ayrıcalıklarından yararlanamayacaksınız. Ödeme Aracını Güncelle
Ödeme aracini tekrar ayni kartimi güncelledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı