Amazon Prime neden MNG Kargo ile gönderiyor?

Roofdoor

Kilopat
Normalde Amazon'dan aldığım her ürün aynı gün içinde gelirdi. İndirim günlerinde çok fazla şey sipariş ettim ancak hepsini MNG ile yollamışlar ve hiçbiri de günlerdir gelmedi. Sitedeki tüm ürünlere bakınca da geliş tarihleri çok çok uzun zaten. Önceki indirim günlerinde ertesi gün getirirlerdi. Neden böyle?

Normalde Amazon'dan aldığım her ürün aynı gün içinde gelirdi. İndirim günlerinde çok fazla şey sipariş ettim ancak hepsini MNG ile yollamışlar ve hiçbiri de günlerdir gelmedi. Sitedeki tüm ürünlere bakınca da geliş tarihleri çok çok uzun zaten. Önceki indirim günlerinde ertesi gün getirirlerdi. Neden böyle?
Eğer üründe prime özelliği yoksa sizde prime olması önemli değil.

İndirim dönemi olduğu için kargolar geç gelecektir.

Eğer üründe Prime özelliği yoksa sizde Prime olması önemli değil.

Ürünlerde Prime vardı zaten. Özellikle ona dikkat ettim. Çoğu zaten sürekli sipariş ettiğim, aynı günde elime ulaşan ürünlerdi. Ürünlere tıkladığımda da pazartesi gelir falan yazıyor zaten, geç geliyorlar yani.

İndirim dönemi olduğu için kargolar geç gelecektir.

Önceden böyle olmuyordu ama belki yoğunluktan yapmış olabilirler. Umarım bozmamışlardır. Garip geldi açıkçası bu durum.

Normalde dakika 4000'den fazla sipariş alan bir sistemin Prime döneminde çok daha fazla aldığını hesap edersek hepsini ertesi gün teslim yapacak operasyonu TR üzerinde kurmamış olmaları mümkün. Ben de ayrı ayrı 7-8 sipariş vermiştim dün yani ilk iş günü teslim edildiler.

Üründe Prime vardı zaten. Özellikle ona dikkat ettim. Çoğu zaten sürekli sipariş ettiğim, aynı günde elime ulaşan ürünlerdi. Ürünlere tıkladığımda da pazartesi gelir falan yazıyor zaten, geç geliyorlar yani.

Önceden böyle olmuyordu ama belki yoğunluktan yapmış olabilirler. Umarım bozmamışlardır.
Garip... Ben olsam müşteri hizmetlerini arardım çünkü vaat ettikleri şeyi yapmamışlar ve para ödüyoruz sonuçta. Amazondan beklenmeyen hareketler...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı