Amazon Prime ile kargo siparişi

1620131894393.png

Üstünde bu bir hediye siparişidir yazıyor. İlk kez Amazon'dan sipariş veriyorum ve kafam bayağı karıştı.

Sanırım bu ürün prime ayrıcalığına sahip değil ve o yüzden böyle oluyor olabilir.

Konuştum destek ile. Virüsten dolayı uzayabiliyor falan yazdılar da Prime ile 1 hafta uzaması ne kadar mantıklı bilemedim.

Ben de sipariş verdim 24 saatten kısa bir sürede geliyor. Bölge ile ilgili de olabilir. Şu anda herhangi bir aksaklık çok olası.

Konuştum destek ile virüsten dolayı uzayabiliyor falan yazdılar da Prime ile 1 hafta uzaması ne kadar mantıklı bilemedim.

1 haftayı bilerek yazıyor olabilirler, virüsün etkisi ister istemez oluyor. Birkaç gün içinde elinize ulaşabilir, attığınız görüntüye bakacak olursak kargo şirketine teslim edilmiş gibi gözüküyor. Muhtemelen bugün yola çıkar ve ertesi gün elinizde olur.

Sahip.

Dostum sonuçta bu sistemi robotlar yönetmiyor, kargo şirketlerinde çalışanlar da insan. Ürünün size yarın geleceği kesin değil, 1 gün beklesen ne olacak ki?

Yanlış anlamışssın beni benim için sorun 1-2 gün değil. Arkadaşlarıma erken gelirken bana 1 hafta yazıyor olması ama problem yok yine de yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı