Amazon Prime nedir?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese iyi günler. Maalesef bu konu hakkında çok cahilim beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim 😅 Biraz önce internette Battlefield 1'in Amazon Prime de ücretsiz olduğunu gördüm. Amazon Prime'da 8 TL sanırım. Nedir bunun olayı? Amazon Prime neye yarıyor tam olarak? Amazon bana oyunu nereden veriyor onların sitesinden mi indiriyorum? Son olarak oyunu oynayıp bitirdikten sonra üyeliğimi iptal etmek istediğimde oyun benden siliniyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍🏻

8 TL'ye

Amazon videodaki içerikleri izleyebiliyorsun.
Amazon gamingdeki tüm hediyeleri alabiliyorsun.
Ek olarak amazondan bir şey kargo ücreti bedava geliyor.

Her ay 7.90 ödemeyle ayrıcalıklar veriyor. Twitch'te birine abone olabiliyorsun amazon prime ile. Çeşitli oyunlarda hediye veriyor, netflix üyeligi mi ne veriyor, bir de kargonu hızlı getiriyorlar.

Amazon size key veriyor Origin'de aktifleştiriyorsunuz ayrıca Amazon'dan alınan ürünlerin kargoları bedava oluyor tabii bir de Prime video var.
1 ay ücretsiz deneyebiliyorusunuz.

Amazon prime Amazon şirketinin bir hizmeti. Alışverişlerde ücretsiz kargo, indirimli ürünler, oyunlarda oyun içi itemler, bedava oyunlar, Amazon videoda diziler filmler vs var. Prime gaming diye Google'da ara. Oraya üye ol sonra BF 1 keyini alabiliyorsun. Origin hesabına ekliyorsun ve prime hesabını kaptsan da hep sende kalıyor.

Amazon'un premium hizmeti gibi düşünün. Daha hızlı kargo ve daha düşük sepet tutarına ücretsiz kargo sunuyor. Ayrıca Prime video ile Netflix ve BluTV benzeri br şekilde film ve dizi izlenebiliyor. Prime gaming ise oyun ayağı. Oradaki işler nasıl dönüyor tam bilmiyorum ama arada bir Steam ve Epic Games benzeri giveaway kampanyası oluyor. Gündemdeki kampanya ise BF1 ücretsiz aktifleştirme anahtarı vermesi. Bunu alıp Origin'de redeem yapabilirsiniz.

Tüm Amazon Prime hizmetleri birlikte ayda 8₺.

Herkese iyi günler. Maalesef bu konu hakkında çok cahilim beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim 😅 Biraz önce internette Battlefield 1'in Amazon Prime de ücretsiz olduğunu gördüm. Amazon Prime'da 8 TL sanırım. Nedir bunun olayı? Amazon Prime neye yarıyor tam olarak? Amazon bana oyunu nereden veriyor onların sitesinden mi indiriyorum? Son olarak oyunu oynayıp bitirdikten sonra üyeliğimi iptal etmek istediğimde oyun benden siliniyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍🏻

Amazon Prime ilk ay bedava olan daha sonrasında da 8 TL ödeyerek devam ettirebildiğiniz bir üyelik sistemi. Amazon Video'daki dizileri ve filmleri seyredebiliyorsunuz. Twitch'te istediğiniz bir yayıncıya 1 aylık abone olabiliyorsunuz. Prime Gaming ile bazı oyunlarda nadir içeriklere sahip olabiliyorsunuz. Amazon üyeliğiniz bitince oyun silinmiyor. Oyunu Origin ile Origin hesabınıza giriyorsunuz. Bu arada Amazon'dan verdiğiniz siparişleriniz daha hızlı elinize ulaşıyor.

Herkese iyi günler. Maalesef bu konu hakkında çok cahilim beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim 😅 biraz önce internette Battlefield 1'in Amazon Prime de ücretsiz olduğunu gördüm. Amazon Prime'da 8 TL sanırım. Nedir bunun olayı? Amazon Prime neye yarıyor tam olarak? Amazon bana oyunu nereden veriyor onların sitesinden mi indiriyorum? Son olarak oyunu oynayıp bitirdikten sonra üyeliğimi iptal etmek istediğimde oyun benden siliniyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍🏻

İlk ay ücretsiz ikinci ay 8 TL. Avantajları şunlar, Twitch de bir yayıncıya abone olabiliyorsun Prime Gaming kısmında çoğunlukla oyun içi skinler veriyor R6 Sea of Thieves vs. olsun ayrıca Prime Gaming kısmında ara sıra oyunlar da veriyor mesela bu sefer BF 1 verdi geçen sefer BF 4 vermişti oyunu Origin kodu olarak veriyorlar şu an, kodu alıyorsun Origin'e giriyorsun ve oyun kütüphanene geliyor. Bir de Prime video var aynı Netflix gibi çeşit çeşit diziler var. Amazon Prime kullanıyorsan bir de kargona öncelik tanıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı