Amazon Prime oyunlarını kredi kartsız alma yolu var mı?

alidustun57

Hectopat
Yer
İstanbul - Beylikdüzü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
İntel i3 10105f
Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime bildiğiniz üzere NFS Heat veriyor. Bu oyunu almak istiyorum fakat Amazon Prime kredi kartı istiyor. Ailem kendi kredi kartlarını kullanmama izin vermiyor ve Tosla, Papara ve ininal gibi kartları gereksiz bulduğu için kullanmama izin vermiyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Amazon Prime bildiğiniz üzere NFS Heat veriyor. Bu oyunu almak istiyorum fakat Amazon Prime kredi kartı istiyor. Ailem kendi kredi kartlarını kullanmama izin vermiyor ve Tosla, Papara ve ininal gibi kartları gereksiz bulduğu için kullanmama izin vermiyor. Ne yapabilirim?
Papara sanal kart kullanın.

Papara sanal kart kullanın.
Hesap onaylamaya çalıştım, kimliğin resmini istiyor. Bilgileri doğruladım fakat hata alıyorum.
İş Bankası'nın uygulaması Nays var. İş bankası bankamatikleri üzerindne para yükleyip sanal kartla da harcıyorsunuz. Onu kullabilirsiniz. Fakat ailenize bilgi vermeden yapmanızı önermem.
Yaşım 14 ve yarın doğum günüm. Ailem gereksiz diyor.

Senin yaşlarında İninal Kart kullanıyordum zaten bu kartlar ön ödemeli kartlar, kredi kartı değil bir şey değil aileni bu konuda biraz bilgilendirmeye çalış. Yine de ısrarcılarsa kendi başına gidip Migros veya başka İninal Kart satılan yerlerden İninal Kart alabilirsin haber vermeden. En iyisi yine de Papara, ne tarz bir hata alıyorsun Paparada?

Ailenize size ait ama onların yönettiği ön ödemeli kart çıkarttırın. Ne kadar yüklerseniz karttan o kadar alışveriş yapabilirsiniz. Her yerde de kullanılabilir. Şimdi olmazsa bile ileriki dönemlerde kullanabilirsiniz. Birçok bankada bu kartları bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı