Çözüldü Prime Video Amazon Prime tam ekranda ekran titriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sonayb

Hectopat
Merhaba, Amazon Prime'da ne zaman alt yazılı şekilde bir film veya dizi izlemek istesem özellikle bir konuşmanın başında ekran titriyor. Bu sorunun kaynağı ya da çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Örnek olarak bir video çekimi yaptım, yaşadığım sorun bu videodan izleyip görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Windows derken Edge tarayıcısından mı bahsediyorsunuz?

Chromda ayarladan baktım ama bulamadım öyle bir kısım. Biliyorsanız paylaşır mısınız?
1718624150147.png

1718624169055.png

1718624182558.png

Ayarı yaptıktan sonra tarayıcınızı kapat aç yapın
Benim bilgisayarda da Chrome'dan izleyince aynısı oluyor. Windows uygulamasında bu problem yok. Microsoft Store'dan uygulamayı indirip oradan izleyebilirsin.

Benim bilgisayarda da Chrome'dan izleyince aynısı oluyor. Windows uygulamasında bu problem yok. Microsoft Store'dan uygulamayı indirip oradan izleyebilirsin.

Windows derken Edge tarayıcısından mı bahsediyorsunuz?

Tarayıcının donanım hızlandırma ayarını kapat, aynısı bende de vardı düzeldi.

Chromda ayarladan baktım ama bulamadım öyle bir kısım. Biliyorsanız paylaşır mısınız?

Edit: Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan diye bir ayar var onu kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı