Amazon Prime ücretsiz kargo fırsatını kullanıp üyeliği iptal ettirmek mümkün mü?

ChampionPr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğiniz üzere Amazon Prime ilk 30 gün ücretsiz ve tüm kargo ücretlerini bedavaya getiriyor. Sorum biraz garip olabilir ama sorayım gene de, Amazon üzerinden yurt dışından ürün alırken 200TL kargo ücreti kesiyor. İlk ay Prime deneme üyeliği alıp kargo ücretinden muaf olsam sonra üyeliği kapattırsam diye düşündüm, böyle bir şey yapılabilir mi acaba?

Mantıken olur gibi ama bir şey satın alınca üyelik iptali engeli gibi bir şey olur mu bilemiyorum, koca Amazon bir şey düşünmüştür kesin, bir bilginiz var mıdır acaba bu yöntemle ilgili :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bildiğiniz üzere Amazon Prime ilk 30 gün ücretsiz ve tüm kargo ücretlerini bedavaya getiriyor. Sorum biraz garip olabilir ama sorayım gene de, Amazon üzerinden yurt dışından ürün alırken 200TL kargo ücreti kesiyor. İlk ay Prime deneme üyeliği alıp kargo ücretinden muaf olsam sonra üyeliği kapattırsam diye düşündüm, böyle bir şey yapılabilir mi acaba?

Mantıken olur gibi ama bir şey satın alınca üyelik iptali engeli gibi bir şey olur mu bilemiyorum, koca Amazon bir şey düşünmüştür kesin, bir bilginiz var mıdır acaba bu yöntemle ilgili :D
Yurt dışından gelen ürünlerde ücretsiz kargo olmuyor.

@SHYAH @Geforce Mx130
Tamamdır arkadaşlar anladım, herkese teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Yurt dışından gelen ürünlerde ücretsiz kargo olmuyor.
Bilemiyorum, biraz önce denedim, (daha almadım tabi) ama prime ile amazon Türkiye üzerinden yurtdışından bir klavye bakıyorum, öyle yapınca 200tl olan kargo ücretini 0 TL gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı