Amazon Prime üyelik fiyatından fazla para istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zuhntr

Hectopat
Amazon Prime geçen gün 38.79 TL çekti eyvallah dedim bir yanlışlık olmuştur dedim onun için bir daha iade talebi falan uğraşmak istemedim ama az önce 292 TL Amazon Prime ödeme talimatı verilmiş ve ben vermedim ne olmuş olabilir? Allah'tan hesapta para yoktu kurtardık kapadım kartın işlevini şu anda.

Görselleri ekledim;

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-10-23 at 22.03.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-23 at 22.03.44.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 104
  • WhatsApp Image 2022-10-23 at 22.03.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-23 at 22.03.43.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi hesabınız erişmiş ve kayıtlı kartınızdan alışveriş yapmayı (genellikle sanal şeyler alınıyor.) deniyor olabilir. Hesabın şifresini güvenilir bir cihazdan değiştirin ve Amazon destek ekibiyle iletişime geçin.

Durum benim dalgınlığımdan kaynaklı olup sizlerinde dikkatli olmasını tavsiye edeceğim bir durumdur

AmazonTRprime yerine Amazon global olan Amazon'dan Prime açmaya çalışmışım haliyle ilk ay 1.99 euro yani 38 TL ikinci ay geldiğinde ise 15.99 euro çekmeye çalışmış bir anlık dalgınlık nelere maal oluyordu ucuz atlattım neyse ki.
Lütfen sizler dikkat edin benim düştüğüm hataya düşmeyin.

Acaba birkaç ay ücret ödememiş olabilir misiniz? Önceki ayların ücretini birden çekmiş olabilir.

2.5 yıla yakın üyelik masrafı değil mi hocam.

Durum benim dalgınlığımdan kaynaklı olup sizlerinde dikkatli olmasını tavsiye edeceğim bir durumdur.

Amazontrprime yerine Amazon global olan Amazon'dan Prime açmaya çalışmışım haliyle ilk ay 1.99 euro yani 38 TL ikinci ay geldiğinde ise 15.99 euro çekmeye çalışmış bir anlık dalgınlık nelere maal oluyordu ucuz atlattım neyse ki.
Lütfen sizler dikkat edin benim düştüğüm hataya düşmeyin.

İlk 38TL geldiğinde şüphelenmeniz lazımdı hocam :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı